FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
25 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

O tejto položke

Vysokokvalitné drevo: prírodné akáciové drevo šetrné k životnému prostrediu má vysokú hustotu, jednotnú štruktúru a vysokú pevnosť; drevo má prírodnú čokoládovú textúru a je elegantné; má dobré antiseptické a antibakteriálne vlastnosti. Nevygeneruje sa žiadne prerušenie.
Veľká pracovná plocha: Doska na krájanie ponúka dostatok miesta na krájanie mäsa, zeleniny a rýb. Veľkú prípravnú plochu možno využiť aj ako servírovaciu dosku, raňajkovú dosku a dosku na občerstvenie.
Doska na krájanie 42×33×2,5 cm s drážkou na šťavu, antiseptická drevená doska na krájanie do kuchyne, antibakteriálna drevená doska na krájanie Kuchynská doska z akáciového dreva
Stav: Úplne nový tovar.
Počet kusov na palete: 100 kusov
Jednotková cena: 7,50 €

Multifunkčná drevená doska na krájanie: S drážkou na šťavu na zachytenie prebytočnej šťavy, aby bol stôl čistý; možno ho použiť obojstranne na rozšírenie úžitkovej plochy. Na boku sú dve konkávne rukoväte pre ľahký pohyb dosky na krájanie pri zaťažení.
Jednoduché čistenie: Vďaka antibakteriálnemu drevu, hladkému povrchu a elegantnému dizajnu dosiahnete dokonalý čistiaci efekt už za pár sekúnd.
Chráňte svoje nože: Na rozdiel od dosiek na krájanie zo skla, kameňa alebo iných tvrdých materiálov drevo chráni vaše nože. Vďaka tomu budú nože dlhšie ostré a pripravené na použitie.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.