FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
11 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

OTESTUJTE SVOJE NERVY - Táto stolová hra Slime Surgeon Dino Edition je dostatočne jednoduchá, aby sa do nej mohol zapojiť každý. Vyberte si časť tela, aby ste vybrali svojho dinosaura jednoduchým otočením šípky. Môžete pomôcť zachrániť tohto dinosaura a obnoviť jeho plné zdravie odstránením všetkých slizkých častí tela? Dávajte pozor, aby sa triasli strachom. Ak to urobíte, ste vonku! Víťazom je hráč s najväčším počtom častí tela na konci.
PERFEKTNÝ DARČEK ALEBO DARČEK - Pre každé dieťa je táto stolová hra s chirurgom dinosaurieho slizu ideálnym darčekom. Od narodenín, Vianoc a dokonca aj špeciálnej odmeny sledujte, ako sa oči vašich detí rozžiaria, keď otvoria túto hru Slime Surgeon s tematikou dinosaurov. Táto hra poskytuje deťom nielen nespočetné hodiny zábavy, ale tiež podporuje skorý rozvoj motorických funkcií u každého dieťaťa, od koordinácie ruka-oko až po trpezlivosť.
ŠPECIFIKÁCIA PRODUKTU - Obsahuje 1x operačný stôl pre dinosaury, 10x časti tela, 1x pinzetu, 1x spinner a vajíčka na skladovanie slizu pre časti tela. Vyžaduje 2x AA batérie (nie sú súčasťou balenia). Rozmery: V 3 cm x Š 24 cm x H17 cm. Vhodné pre deti od 3 rokov.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.