FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
23 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Digitálna alkoholová sonda s kľúčenkou

4,27 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
10 kusov
Dostupné množství
86 kusov
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nový  
SKU:
holm3284
EAN:
=VLOOKUP(A534,Munka1!D:E,2,FALSE)
Poslední aktualizace
pred 4 dňami

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Pomocou digitálnej alkoholovej sondy môžete jednoducho, jednoducho a rýchlo zmerať hladinu alkoholu. Vzhľadom na veľkosť analyzátora dychu sa zmestí aj do odkladacej schránky vozidla. Zariadenie môže byť vynikajúcou voľbou pre domáce večierky a večierky. Gadget má LCD displej, svieti v tme, takže môžete vždy vykonávať presné merania.

Čerešňová kráľovná koňakové čerešne
S alkoholovo-čerešňovým bonbónom nebolo takmer pochýb o tom, že dychový tester bude signalizovať. Medzi zložky patrí aj etylalkohol, ktorý je konkrétne uvedený na škatuli: maximálny obsah alkoholu je 5 obj. percent. Gabi bola skutočným hrdinom, súhlasila, že bude jesť čo najviac koňakových čerešní. Urobil to na štyri kusy. Ihneď po prvej spotrebe sonda ukázala 0,5 tisíciny. O desať minút neskôr, 0,4 tisíciny. Ak teda počas víkendovej rodinnej návštevy narazíte na koňakové čerešňové bonbóny z poverenia, stojí za to počkať aspoň pol hodiny pred odchodom.

Vlastnosti: Rozsah: 0,00% - 0.19% BAC alebo 0.0 - 1.9g / l2: %BAC a g / L2 x AAA batéria. Rozmery: 11cm x 7cm x 2,5 cmFarba: čierna
Upozorňujeme, že výrobok sa kvalifikuje ako hygienický spotrebič, v prípade použitia je možné ho vymeniť iba v rámci záruky. V súlade s platnými zákonmi. Nemáte nárok na odstúpenie od zmluvy!
Ak si kúpite produkt, robíte tak s ohľadom na to!
Používanie widgetu: Používanie widgetu je hračka, stačí stlačiť tlačidlo napájania a zariadenie je zapnuté. Po 10 sekundách - počas ktorých sa zariadenie zahrieva (zahrievací nápis), môžete sondu vyfúknuť. Po 5 sekundách fúkania môžete vidieť výsledok.

Čo sa skrýva v krabici gadgetov? - Digitálna alkoholová sonda s kľúčenkou



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.