FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
12 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Diaľkové ovládanie stropnej kapoty High Line 77 cm

228,83 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusov
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Poľsko
Skupina zboží
Nový  
Značky
Klarstein
SKU:
4060656108099
EAN:
4060656108099
Poslední aktualizace
pred 3 týždňami

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky


Bežná cena: 1569,99 zł
Naša cena: 1159 PLN

High Line, stropné odkvapy, 77 cm, 410 m³ / h, 75 W, 3 úrovne, diaľkové ovládanie, čierna
Keď sa vôňa rozšíri v kuchyni, kuchynský extraktor Klarstein High Line je pripravený diskrétne odstrániť výpary a paru.

Tovar po výstave - plne funkčný, má mikro škrabance na povrchu krytu a diaľkového ovládača. Kartón nesie stopy po skladovaní.

S účinnosťou a eleganciou proti výparom a pare: stropná kapota Klarstein High Line je dokonalým pomocníkom v každej kuchyni.

Diskrétna prevádzka, elegantný dizajn: výfukový ventilátor Klarstein High Line je nielen krásny, ale aj flexibilný! Ako stropná kapucňa nad kuchynským ostrovom a vďaka svojim kompaktným rozmerom a cez vybavenú kuchynskú šnúrku si ľahko nájde svoje miesto nad parnými hrncami v každej kuchyni. S výkonom 75 wattov motor nielen efektívne vykonáva svoju prácu s kapacitou odpadového vzduchu až 410 m³/h, ale zaujme aj elegantným štýlom. So saténovým sklom s čiernym leskom, rámom z brúsenej nehrdzavejúcej ocele a nezávisle prepínateľným 9-farebným ambientným svetlom vytvára v kuchyni osobitnú atmosféru.

Vďaka priloženému filtru s aktívnym uhlím nepotrebuje ani vetraciu šachtu. Nasávaný vzduch z kuchyne je priamo filtrovaný a uvoľňovaný späť do kuchyne – nie sú potrebné žiadne ďalšie stavebné práce ani nakupovanie. S tromi výkonnostnými úrovňami zvládne akýkoľvek zápach v kuchyni a produkované výpary, dá sa ľahko ovládať pomocou dotykovej obrazovky alebo diaľkového ovládača.

Dva prepínateľné LED pásiky s rozmermi 2 x 4 W poskytujú dostatok svetla na varnej ploche. Vďaka tomu bude mať každý kuchár najlepší výhľad na pripravené pochúťky.

Základné informácie:Efektívny: 75 W motor pre cirkuláciu vzduchu s kapacitou až 410 m³ / h na 3 úrovniachPohodlné: jednoduché ovládanie pomocou diaľkového ovládača alebo dotykového displejaExcelentná atmosféra: nezávisle prepínateľné osvetlenie v 9 farbáchFlat dizajn motora: ideálny pre montáž na strop alebo pre montáž pod kuchynské skrinkyVšetko v dohľade:      prepínateľné LED kuchynské osvetlenie s LED pásikmi 2 x 4 W.Tiché: nízka hladina hluku iba 59 dB pri najvyššej úrovni výkonu

Vlastnosti:trieda energetickej účinnosti: Ctwo vymeniteľné hliníkové tukové filtre (vhodné do umývačky riadu)voliteľné prepínateľné osvetlenie s 2 x 4 W LED pásikmiPripravené na recirkuláciu, vrátane filtrov s aktívnym uhlím, vrátane diaľkového ovládača s diaľkovým ovládaním úrovne svetla a napájania motora: 75 W.batérie potrebné pre diaľkový ovládač: 1 x batéria CR2032 (súčasť balenia)napájanie: 220 – 240 V~ | 50/60 Hz

Rozmery: rozmery inštalačného rámu: cca 77 x 32 cm (šírka x výška)vstavané rozmery: cca 73 x 20,7 x 28 cm (šírka x výška x hĺbka) Sací otvor: cca 22,6 x 9,4 cm (Š x V x H) Hmotnosť: cca 12 kg



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.