FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
20 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Cristiano Ronaldo CR7 DENIM JEANS Kolekcia 2018

od 25,00 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
24 kusov
Dostupné množství
4875 kusov
Stát
Španielsko
Skupina zboží
Nový  
Dodací lhůta
2 dny
Poslední aktualizace
pred 8 mesiacov

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

SUPER PONUKA PRE NOVÚ EXKLUZÍVNU KOLEKCIU DŽÍNSOV CRISTIANO RONALDO CR7.
AMERICAN BRANDS VÁM PONÚKA EXKLUZÍVNE CELÚ KOLEKCIU 2018
30 modelov džínsov
5 modelov šortiek
3 modely búnd
CR7 FLEX
Blokovaním bavlny a spandexu v pokročilom procese tkania sme vytvorili CR7 Flex pre vynikajúce strečing a regeneráciu. Táto džínsovina je navrhnutá tak, aby vás pohla! So všetkým imidžom a štýlom by ste chceli špičkovú džínsovinu, ale s úrovňou pohodlia a mobility neobmedzenej, neobmedzenej a bezkonkurenčnej.
Ideálna voľba pre každého, kto je vždy v pohybe.
DŽÍNSY PRE VŠETKÝCH
Prvá kolekcia CR7 Denim pozostáva zo šortiek a džínsov pre mužov, ktoré sú strihané tak, aby predvídali pohyby. Existujú štyri typy pánskych džínsov, ktoré sú navrhnuté tak, aby vyhovovali takmer všetkým tvarom tela a preferenciám štýlu. Bez ohľadu na to, ako nosíte džínsy, ak hľadáte džínsy, ktoré podporujú váš neobmedzený životný štýl, CR7 bude mať pre vás model.
DENIM ZNOVUOBJAVENÝ
Zo základnej látky v pánskom oblečení: džínsovina. Inšpirovali sme sa spôsobom, akým žije Cristiano Ronaldo v teréne a navrhli sme kolekciu pre každého muža, ktorý je vždy v pohybe a potrebuje džínsovinu, ktorá ho nedrží.
Vytvorením novej látky, ktorá inšpiruje slobodu: CR7 Flex, dokáže Cristiano dať svoje meno na džínsoviny, ktorá vyzerá ako džínsovina, ale je flexibilnejšia a menej obmedzujúca.

VŠETKY DOSTUPNÉ VEĽKOSTI

DŽÍNSY SLIM BIKER TYPE-C - TMAVÁ ŽIVICA
Dostupné farby: TMAVOMODRÁ
Ikonický vzhľad CR7 je súčasťou týchto cyklistických džínsov typu C. Medzi tieto štíhle džínsy patrí prikrývka Moto na stehne a zadnom jarme, ako aj skrútené švy a tvarované škvrny na nohách. Comfort fit - Stredný pás - Džínsový strečing comfort - Zapínanie na zips - Tmavá živicová povrchová úprava - Cristiano Ronaldo nadrozmerný kovový nit

ŠTÍHLE ROVNÉ DŽÍNSY TYPU C
Dostupné farby: ADMIRAL - INDIGO - KAMEŇ - VOSKOVANÝ PRÚD
Originálne a prehľadné džínsy CR7 Type-C Denim kombinujú džínsy strednej triedy na boku a stehne s rovnou nohou až po členok. Medzi najjemnejšie detaily patrí ikonický biely nit, opotrebované vyblednutie, klasická muška na zips a záhyb na leme. Comfort Fit - Medium Rise - Stretch Denim - Fly Zip - Indigo Medium Blue Wash - CR7 Kožená náplasť na chrbát a ikonický biely nit

TYP S SUPER CHUDÝ UMELÝ CHUDÝ
Dostupné farby: ROSE BLUE - POBREŽNÁ MODRÁ - ONYX - ASFALT - BIELE ALPES - INDIGO
Džínsy CR7 Type-S boli navrhnuté s ohľadom na telo. Tieto úzke džínsy majú 3D prešívanie na kolene a zadnej časti nohy. Vyprané na nosenie ako prvé nosenie. Skinny fit - Low rise - Soft stretch denim - Button fly - Indigo blue denim - 3D prešívanie + detaily panelu - CR7 kožená zadná náplasť + ikonický biely nit

ZÚŽENÉ DŽÍNSY SO ZÚŽENOU ŽIVICOU TYPU T
Dostupné farby: RESINE NAVY
Džínsy CR7 Type-T majú nízky pás a ľahký rozkrok pre extra priestor a pohodlie v sedadle a stehnách. Klenutá noha sa zužuje na členok pre moderný tvar. Detaily zahŕňajú ikonický biely nit s rozprašovačmi farby. Zúžená noha - nízko stúpajúca / bez rozkroku - mäkká strečová džínsovina - gombíková muška - indigo modrá džínsovina - sprejová živica + odreniny - kožená zadná náplasť Cr7 + ikonický biely nit

RIP BACK SHORT - ČIERNY PRÚD
Roztrhané džínsové šortky CR7, vyrobené z pletenej džínsoviny, poskytujú pohodlie aj prístup. Tieto šortky slim fit majú ikonický biely nit a trojité ihlové švy.
POTIAHNUTÝ PRÚD - VOSKOVANÝ PRÚD
Džínsové džínsy CR7 sú vyrobené z mäkkej džínsoviny a potiahnuté voskovanou povrchovou úpravou pre jedinečnú patinu pri každom nosení. Čierny materiál hrá na tmavej džínsovine, zatiaľ čo lepené okraje kontrastujú so surovým džínsovým dnom.
KICK BACK SHORT - DREVENÉ UHLIE
Džínsové šortky CR7 sú vyrobené z mäkkej pletenej džínsoviny, ktorá bola praná pre maximálne pohodlie. Zakalené sivé pranie a oxidované tóny dodávajú týmto krátkym nohaviciam CR7 charakter.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.