FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
22 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

čistota ? Edison Vintage Light Bulb [3 ks] - Retro žiarovka

od 4,85 € /kus cena bez daně
5,05 € od 1 do 249 kusov
4,85 € od 250 do 500 kusov

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
250 kusov
Dostupné množství
499 kusov
Stát
Nemecko
Skupina zboží
Nový  
Poslední aktualizace
pred 9 mesiacov

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

? ???????? & ????????????: Žiarovka E27 sa dá zapnúť a vypnúť až 20 000-krát! Naša 4W LED žiarovka nahrádza klasickú 40W žiarovku a je šetrná k vašej peňaženke! Jantárové sklo s vysokou žiarivosťou farieb a vysokokvalitné LED vlákno vykúzli vintage-retro štýl!
? ???????? ????????: Vintage žiarovka E27 s päticou E27 sa hodí takmer do každej lampy! Nebliká a nebliká a hneď po zapnutí šíri teplé svetlo. Naplní obývačku, jedáleň, spálňu, kuchyňu, kanceláriu, kaviareň a reštauráciu nostalgickým nádychom!
? ???? ???????????? : So životnosťou viac ako 25 000 hodín je žiarovka E27 mimoriadne odolná. Okrem toho má E27 LED vysoký index podania farieb CRI>80 pre obzvlášť živé a prirodzené farby. Všetky naše žiarovky sú testované TÜV v Nemecku a majú všetky potrebné certifikáty!
? ??????Ü????????????: S 2200 K je retro žiarovka teplá biela a ponúka ideálne osvetlenie pre útulnú atmosféru. Vyzerá ako originálna Edisonova žiarovka - retro dizajn v dokonalej kombinácii s modernými, energeticky úspornými LED vláknami! Aj keď sú vypnuté, dômyselné vlákna upútajú pozornosť!
? ???????? ????????????: Chceme, aby ste boli s našimi vintage dekoratívnymi lampami IPurity rovnako spokojní ako my. Preto vám na naše produkty ponúkame 30-dňovú politiku vrátenia peňazí a záruku vrátenia peňazí. Nemecky hovoriaca zákaznícka podpora je vám k dispozícii!



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.