FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
23 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Exkluzívne navrhnuté, so vstavanou nádržou na vodu 150ML inteligentnou riadiacou nádržou na vodu, pridajte 8 sád striekacích bodov, striekajte vodu rovnomerne, handra bude vždy udržiavať vlhkosť.
Spustenie jedným kliknutím, inteligentné plánovanie trasy Naplánujte si najlepšiu trasu, po dokončení čistiacich prác sa automaticky vráti do pôvodného stavu.
Inteligentný algoritmus HUTT THINK Automaticky mení sací výkon, automaticky skenuje čistotu skla, bez starostí ako manuálne utieranie okien.
Vysoký sací výkon 2 600 PA Inteligentné rozpoznávanie skla, rýchla adsorpcia. Automatické zvýšenie čistiaceho tlaku.
Vopred predvídajte a vyhýbajte sa prekážkam Keď dosiahnete okraj okna, automaticky sa vopred spomalí a opakovane utrie okrajové sklo.
Inteligentný únik, modernizácia štyroch kolies na laserový detekčný senzor, ktorý dokáže posúdiť rôzne materiály lepidla na sklo, bežné materiály okrajov okien a sklo bez okrajov, presne identifikuje okraj skla a zabráni nebezpečenstvu.
Vysokokvalitné diely, architektúra ARM so zárukou kvality, CPU CORTEX-M3, lítium-polymérová batéria, snímač tlaku FREESCALE, gyroskopický čip, špičkový bezkomutátorový jednosmerný motor. Senzor detekcie hladiny vody Utierky z mikrovlákna.
IC vysielanie ľudského hlasu, stav zariadenia môžete poznať hneď, ako budete počúvať.
Ľahký a prenosný dizajn 2,99-palcové ultratenké telo, aj keď je nainštalovaná sieť proti krádeži, stále sa dá vyčistiť.
nízka hlučnosť Optimalizácia hluku ventilátora, čerpadla, motora, prevodovky.
Protišmyková špeciálna dráha, viacvrstvová kompozitná dráha Inovatívne syntetické materiály, vysokoviskózny silikagél na vonkajšej vrstve.
Ochrana pred výpadkom napájania UPS Aj keď dôjde k náhlemu výpadku napájania v domácnosti, robot môže ešte 20 minút normálne fungovať.
Použiteľná scéna vhodná na čistenie skla, keramických dlaždíc, zrkadiel, drevených dverí, mramoru, nehrdzavejúcej ocele a iných fasádnych materiálov a dá sa utierať bez rámov.

Rozmery: 231,5 x 231,5 x 76 mm
Hmotnosť: 1,4 kg
Batéria: 300 mAh
Vstupné napätie: 100-240V 50 / 60Hz
Výstupné napätie: 24V



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.