FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
11 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Sada chlebových boxov KLAUSBERG KB-7098 je starostlivo vyrobená z hygienických a ekologických materiálov, čo zaisťuje čisté a udržateľné skladovacie riešenie pre rôzne druhy chleba.

Vďaka bezšvovému rolovaciemu veku poskytuje táto škatuľa na chlieb ľahký prístup s plynulým kĺzavým pohybom, ktorý pri otvorení nevyžaduje viac miesta, čo je ideálne pre efektívnu organizáciu kuchyne.

Súprava sa môže pochváliť robustnou a trvácnou konštrukciou, ktorá spĺňa požiadavky veľkoobjemového kuchynského prostredia, a vo svojej priestrannej priehradke s rozmermi 44,5 x 26,5 x 17,5 cm sa do nej zmestia všetky druhy chleba.

Súprava zvyšuje svoju všestrannosť a dodáva sa s nádobou s rozmermi Ø11 x 17 cm a je k dispozícii v rôznych farbách, ktoré dopĺňajú akékoľvek komerčné kuchynské prostredie.

Súprava KLAUSBERG KB-7098, navrhnutá pre jednoduchosť a odolnosť, je vynikajúcim riešením skladovania v kuchyni pre maloobchodníkov a poskytovateľov pohostinstiev, ktorí chcú svojim zákazníkom ponúknuť kvalitu a pohodlie.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.