FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
25 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Chimpan Tree Rodinná stolná hra Rodinná zábava

8,08 € - 22% 10,40 € /kus cena bez daně

Minimálna cena od 30 dní pred zľavou: 8,08 €


Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
10 kusov
Dostupné množství
50 kusov
Stát
Veľká Británia
Skupina zboží
Nový  
Dodací lhůta
3 dny
Poslední aktualizace
pred 2 týždňami

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

KATAPULT YOUR JUMPING MONKEYS - Táto strategická hra Chimpan Tree je ideálna pre každú príležitosť. Vďaka tomu je táto stavebnica skvelá, či už na detskej párty, pri rodinnej hre alebo dokonca na cestách, pri kempovaní alebo na dovolenke. S touto hrou Monkey Jumping bude mať vaša rodina hodiny zábavy! Táto stolová hra nielenže ponúka hodiny nekonečnej zábavy, ale pomáha deťom naučiť sa strategické zručnosti sociálneho myslenia a rozvíjať ich jemnú motoriku. Kto bude korunovaný za konečného víťaza Šimpanovníka?
KLASICKÁ HRA, KTORÁ NIKDY NEZOSTARNE - Táto hra, ktorá poskytuje skvelú zábavu pre deti i dospelých, baví rodiny už celé generácie! Budete prvým hráčom, ktorý katapultuje svoje šimpanzy do stromu! Každý hráč sa strieda, aby zo svojej štartovacej rampy hodil svojho šimpanza do stromu, ak bude mať šťastie, šimpanzy sa hojdajú z konárov. Prvý hráč so všetkými svojimi šimpanzmi visiacimi zo stromu je víťazom. Hrajte sa so svojimi deťmi, priateľmi alebo celou rodinou.
IDEÁLNE PRE KAŽDÚ PÁRTY PRÍLEŽITOSŤ - Táto hra Chimpan Tree je ideálna pre každú príležitosť alebo rodinné dobrodružstvo. Či už na Vianoce, narodeniny, rodinnú hernú noc alebo dokonca kempovanie, táto hra určite rozbaví celú rodinu. Táto hra podporuje skorý rozvoj všetkých motorických zručností u detí, od koordinácie ruka-oko až po trpezlivosť, a nielen to, poskytuje deťom nekonečné hodiny zábavy. Táto najobľúbenejšia retro hra všetkých čias je tiež ideálnym darčekom pre každú príležitosť.
ŠPECIFIKÁCIA PRODUKTU - Zahŕňa 1x základňu opičieho stromu a sortiment rôznych farebných opíc (modrá, červená a žltá). Vyžadujú sa minimálne 2 hráči. Rozmery balenia - V 6cm x Š27cm x H27cm. Vhodné pre deti od 3 rokov.
EPICKÁ ZÁBAVA! SORTIMENT - Produkty Epic Fun sú okamžite rozpoznateľné podľa ich jasného ilustratívneho dizajnu. Tento fantastický sortiment pokrýva všetko od klasických detských stolových hier až po rodinné hry. Ponúka celý rad hier, ktoré ponúkajú neuveriteľnú hodnotu za peniaze bez kompromisov v kvalite



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.