FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
22 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Mäkké a pohodlné
Cestovný vankúš v tvare písmena U Xiaomi 8H je mäkký a pohodlný vankúš, ktorý si môžete vziať kamkoľvek. Je to príjemný vankúš na doma, ale aj na cestovanie v lietadle alebo na dlhú cestu autobusom. Vankúš je možné použiť buď naplocho, zrolovať alebo zacvaknúť na miesto. Použite ho napríklad na krk, chrbát, nohy alebo ako oporu pre ruky pri stole. Predídete tak únave a bolestiam svalov.
Materiály majú vysokú kvalitu a nízku hmotnosť. Vankúš má pripevňovaciu sponu Nifco Professional, ktorá je vyrobená v Japonsku a odolá širokej škále podmienok prostredia. Dĺžku klipu možno jednoducho nastaviť pre pohodlné držanie tela.
Vyrobené z odolných materiálov
Poťah Xiaomi 8H Travel U-Shaped Pillow je vyrobený zo 100% bavlny z Číny. Tkanina je mäkká, pružná a priedušná a je o 20% hrubšia ako zvyčajne, čo poskytuje extra pohodlie. Vďaka použitiu vzoru S & Z je poťah pevný, pružný a odolný voči žmolkom. Počas procesu tkania sa používa polygiena, ktorá zabraňuje baktériám spôsobujúcim zápach a udržuje vankúš vždy čerstvý. Poťah je navyše vďaka zipsu prateľný a ľahko sa tak udržuje v čistote.
Vnútorný kryt je navyše vyrobený zo Spandexu, ktorý je pružný a odolný. Pre výplň tvoria latexové častice, ktoré zabezpečujú rovnomerné rozloženie, pružnosť a priedušnosť. Latexové častice sa v skutočnosti prispôsobujú tvaru krku, chrbta alebo nohy a poskytujú dobrú oporu.

Môže byť použitý ako plochý, zrolovaný a priliehavý na rôzne časti tela
Spona na pripevnenie Nifco Professional japonskej výroby
100% mäkký bavlnený poťah odolný voči žmolkom
Možnosť prania vďaka zipsu
Vnútorný obal vyrobený zo spandexu
Výplň z latexových častíc, ktoré sa prispôsobia tvaru vášho tela



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.