FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
22 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Cestovná nabíjačka Baseus Super Si Pro mini rýchla nabíjačka, C+U, PD 3.0, QC

10,20 € /kus cena bez daně
Objednávám
Platnost nabídky brzy končí
Nečekejte, platnost nabídky brzy končí dnes. Nezmeškejte takovou příležitost!

Minimální odběr
1 kusov
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Slovensko
Skupina zboží
Nový  
Značky
Baseus - Finish - Only
SKU:
CCSUPP-E02
EAN:
6953156206359

Pošlete zprávu Zavolejte

Cestovná nabíjačka Baseus Super Si Pro mini rýchla nabíjačka, C+U, PD 3.0, QC - popis

Inteligentná nástenná nabíjačka s európskym konektorom a podporou mnohých technológií rýchleho nabíjania. Kompaktný gadget s 2 portami: USB type C a USB . Ideálne na obnovenie energie mobilných zariadení, ako sú smartfóny, tablety alebo dokonca notebooky.
Prehľad o rýchlom nabíjaní - Príslušenstvo podporuje všetky najpopulárnejšie technológie rýchleho nabíjania - Power Delivery 3.0 (PD 3.0) a Quick Charge (QC 3.0)
Okamžitá obnova energie - Vďaka vyššie uvedeným variantom rýchlej obnovy energie môže vaše zariadenie znovu získať svoj plný výkon, a to aj niekoľkonásobne rýchlejšie ako pri štandardných nabíjačkách.
Aj pre notebooky - technológia PD vám umožňuje nabíjať nielen smartfóny, ale aj notebooky vybavené portom USB typu C . Pomocou správneho kábla poskytuje adaptér rýchlosť nabíjania porovnateľnú s klasickým napájaním.
2 zariadenia súčasne - 2 porty umožňujúce pripojenie, a tým obnovenie energie 2 zariadení súčasne! Na pripojenie druhého nemusíte čakať na dokončenie nabíjania prvého hardvéru.
Vysoko kvalitné materiály - Vyrobené z kombinácie ohňovzdorných a odolných materiálov: PC a ABS . Odolné voči pádom a nadmernému zahrievaniu.
Inteligentný čip - Príslušenstvo má inteligentný systém riadenia, ktorý prispôsobuje optimálne napätie konkrétnemu zariadeniu. Vaše zariadenie dostane presne toľko prúdu, koľko potrebuje na zotavenie v čo najkratšom čase, bez rizika poškodenia batérie.
Niekoľko úrovní ochrany - okrem iného proti prebíjaniu, prehriatiu a skratom. Úplná ochrana príslušenstva aj nabíjaných zariadení.
Zamyslite sa nad účtami za batériu a elektrinu - Keď je vaše zariadenie úplne nabité, nabíjačka sa automaticky vypne, čím sa postará o batériu nabíjaného zariadenia a šetrí energiu.
Široký rozsah napájacieho napätia - Rozsah napätia 100 - 240V umožňuje bezproblémové použitie adaptéra po celom svete. So správnym adaptérom si ho môžete vziať na akýkoľvek výlet!
Špecifikácia:

Značka: Baseus
Materiál: PC + ABS
Zástrčka: Európska
Porty: USB type C PD, USB
Napätie / prúd (vstup): 100 - 240V / 1,2A
Napätie / Prúd (výstup): USB-C PD - 5V / 3A, 9V / 3A, 12V / 2.5A, 15V / 2A, 20V / 1.5AUSB - 5V / 3A, 9V / 3A, 12V / 2.5A, 15V / 2A, 20V / 1.5A
Výkon: 30W (max)


Způsoby platby

  • Prevod

Způsob dopravy

  • Vnútroštátna zásielka
  • Zahraničná zásielka

Další nabídky velkoobchodníka

Další nabídky v teto kategorii

NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.