FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
24 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Cecotec Conga 1190 pilotný čistiaci robot

116,52 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusov
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Poľsko
Skupina zboží
Nový  
Značky
Cecotec
SKU:
8435484051392
EAN:
8435484051392
Poslední aktualizace
pred 3 týždňami

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky


DOKONALÉ VYSÁVANIE VSTUPUJE DO NOVEJ ÉRY
V našom svete sa objavil nový štýl čistenia. Vďaka svojej pamäti robí Conga Series 1190 svoju prácu absolútne efektívnym spôsobom, od začiatku až po návrat domov. Úžasné zákruty a zákruty odstránia každú škvrnu prachu a čistiaci systém je spoľahlivý. Je vždy pripravený na čistenie a robí to optimálne, najkratšou cestou medzi dvoma bodmi. Keď mu zveríte upratovanie domu, všimnete si rozdiel. Čistí celý krytý povrch a vie, kedy a ako sa vrátiť na nabíjaciu stanicu.
ROBOTICKÉ VYSÁVANIE 2 V 1: ZAMETANIE, VYSÁVANIE,
Vlajkovou loďou série robotov Conga je funkčnosť.

INTELIGENTNÁ A USPORIADANÁ NAVIGÁCIA, ČISTÍ CELÝ POVRCH
Vychutnajte si inteligentnú navigáciu bez neporiadku s mapami a pamäťou s technológiou iTech Gyro. Conga Series 1190 je určená pre všetky typy podláh a plne sa prispôsobí vášmu domovu, čistí celý povrch, ktorý má byť pokrytý, prechádza pod nábytok, rozpoznáva prekážky a zabraňuje nárazom alebo pádom. Iné robotické vysávače sa môžu znečistiť ako vyčistiť, ale tento pokročilý model čistí vzduch pomocou vysoko účinného filtra, ktorý zachytáva prach a alergény.
VŽDY NASMERUJTE NAJEFEKTÍVNEJŠIU TRASU POMOCOU SVOJHO PAMÄŤOVÉHO SYSTÉMU
Nezabudnite na trasu, aby ste vždy našli najrýchlejšiu a najefektívnejšiu trasu a vrátili sa na nabíjaciu stanicu ihneď po vyčistení pomocou systému riadenia pamäte. Robot presne vie, kde je, kde prešiel a kam ešte nešiel.

6 REŽIMOV AUTOMATICKÉHO ČISTENIA: ZABUDNITE NA ČISTENIE
Nový robot série Conga 1190 má 6 režimov automatického čistenia, ktoré sa prispôsobujú všetkým typom povrchov a potrebám. Vyberte si režim z diaľkového ovládača a voila, je to také jednoduché.

Gyroskopický režim: vyčistite celý povrch, aby bol pokrytý usporiadaným a inteligentným spôsobom, a najrýchlejším spôsobom sa vráťte na nabíjaciu základňu.
Režim hĺbkového čistenia: dôkladne vyčistite celý dom a niekoľkokrát vysajte pri maximálnom výkone na konkrétnych miestach v každej miestnosti domu. Robot sa pohybuje v dvoch fázach, prvá v režime Gyro a druhá v automatickom režime.
Režim lemovania: jednou z najviac znečistených oblastí sú zvyčajne hrany alebo soklové lišty. Z tohto dôvodu má séria robotov Conga špeciálny režim na odstraňovanie nečistôt nahromadených okolo stien a nábytku.
Manuálny režim: vychutnajte si plnú kontrolu nad robotom pomocou diaľkového ovládača a nasmerujte ho na požadované miesto. V tomto manuálnom režime robot pohodlne a okamžite odstráni nečistoty z konkrétnych miest.
Špirálový režim: v prípade nečistôt nahromadených v jednom bode robot nečistoty okamžite odstráni. Napríklad, ak varíte a hrniec múky sa prevráti.
Návrat domov: aktivuje sa automaticky, keď robot dokončí čistenie alebo sa batéria vybije, a keď sa vráti na nabíjaciu stanicu, pokračuje v čistení, aby odstránil posledné stopy nečistôt, ktoré môžu zostať. Okrem toho môžete tento režim aktivovať aj manuálne pomocou diaľkového ovládača.

EXKLUZÍVNY REŽIM HĹBKOVÉHO ČISTENIA PRE NAJVÄČŠIE ČISTENIE
Pripravte sa na extra hĺbkové čistenie. V tomto režime séria Conga 1190 odstraňuje všetky nečistoty z každej miestnosti v dome a nezanecháva za sebou žiadny prach. Čistenie je naprogramované v dvoch fázach: prvá v režime Gyro, v ktorej robot čistí celý krytý povrch inteligentným a usporiadaným spôsobom, a druhá, v ktorej robot niekoľkokrát prechádza všetkými bodmi domu, aby zanechal absolútne dokonalý povrch.
VÁŠ DOMOV VŽDY ČISTÝ S MAXIMÁLNYM VÝKONOM
Jeho výkonná turbína maximalizuje vysoký sací výkon až do 1400 Pa vďaka systému ForceImplode. Zaručuje vždy čistú podlahu a odstraňuje všetky druhy nečistôt z akéhokoľvek povrchu. Okrem toho neexistuje žiadny roh, z ktorého by ste mohli uniknúť vďaka dvom bočným kefám, ktoré pomáhajú tlačiť všetky nečistoty do sacej dýzy.

ČISTITE, KEĎ NIE STE DOMA, PLÁNUJTE A ZABUDNITE
Je plne programovateľný 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Zabudnite na každodenné upratovacie úlohy, naprogramujte robota tak, aby čistil vybrané dni v čase podľa vášho výberu a venujte svoj čas tomu, čo sa vám najviac páči.
ODSTRÁŇTE NAJÚŽASNEJŠIE NEČISTOTY
Odstraňuje všetky druhy nečistôt s 3 úrovňami výkonu. Vyberte si medzi režimom Eco pre čistenie povrchov s minimálnym opotrebením, normálnym režimom pre každodenné čistenie bez straty výkonu a turbo režimom (1400 Pa) pre hĺbkové čistenie.
3 ÚROVNE VÝKONU PRE VŠETKY DRUHY NEČISTÔT
Odstraňuje všetky druhy nečistôt s 3 úrovňami výkonu. Vyberte si medzi režimom Eco pre čistenie povrchov s minimálnym opotrebením, normálnym režimom pre každodenné čistenie bez straty výkonu a turbo režimom (1400 Pa) pre hĺbkové čistenie.

Technické podrobnostiZnačka: CecotecČíslo modelu: Conga Series 1190Rozmery produktu: 12 x 58 x 38 cm; 5,26 kilogramuKapacita:    0, 



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.