FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
24 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Čítačka chybových kódov automobilu Bluetooth OS DS150e

30,33 € /kus cena bez daně

Odporúčaná maloobchodná cena: 60,66 €


Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
5 kusov
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nový  
SKU:
holm8141
Poslední aktualizace
pred 4 dňami

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky


6-dielne tácky na textilné dosky: Podložky textilných tanierov chránia váš stôl pri stolovaní alebo podávaní jedla. Ich mäkký a hrubý materiál chráni stôl pred poškriabaním a teplom, ktoré môžu byť spôsobené horúcimi jedlami alebo taniermi. Tieto textilné podložky sa ľahko čistia a dajú sa prať aj v práčke.

6 kusov tácok: Podložky sú skvelé na ochranu stola pred kondenzáciou spôsobenou studenými nápojmi alebo horúcimi nápojmi. Tieto praktické podložky absorbujú vlhkosť z nápojov a zabraňujú navlhčeniu alebo rozmazaniu povrchu stola.

6 lyžíc nožov, držiaky vidlíc: Držiaky lyžíc, nožov a vidlíc ponúkajú praktické riešenie, ako udržať príbory na stole upratané. Takto nielen udržujú stôl čistý, ale tiež dávajú elegantný a uprataný vzhľad počas jedla.

Práčka riadu Laxllent je nielen užitočná a funkčná, ale má aj špeciálny dizajn, ktorý vytvára príjemnú atmosféru na jedálenskom stole. Materiál súpravy je vysoko kvalitný a odolný, takže ho budete radi používať mnoho rokov.
Je ideálnou voľbou pre každú príležitosť, či už ide o rodinnú večeru, stretnutie priateľov, slávnostné jedlo alebo dokonca každodenné použitie. Tácka na riad Laxllent môže byť tiež skvelým darčekom pre rodinu alebo priateľov, ktorí ocenia osobitnú atmosféru a štýl stravovania doma.

Táto vysoko kvalitná súprava stolového riadu je elegantná a praktická pre tých, ktorí venujú pozornosť detailom a radi sa obklopujú štýlovými doplnkami vo svojej domácnosti. Posúva kultúru stolov na novú úroveň a zaručene prispeje k príjemnejšiemu jedlu.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.