MAY SALE
-30%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Juta alpargatas manoletinas espadrilles baleríny pre ženy s autentickou prírodnou esparto podrážkou ručne prešívanou hinduistickou inšpiráciou purpurovou a elektricky modrými tónmi. Originálny dizajn limitovanej edície, ktorý kombinuje váš romantický vzhľad, špendlík, pláž, krajinu a mesto. Perfektné na kombináciu s džínsami, sukňami alebo šortkami. Pohodlná obuv ručne vyrábaná v Španielsku.

Sandále Esparto manoletinas pravé ručne tkané espadrily tanečnice pre ženy s jednoduchou podrážkou autentickej vysoko kvalitnej juty. Krásny vzor potlače inšpirovaný farbami rób, ktoré nosia hinduistické ženy z mesta Bombaj. Zebra Print vyrobený organickými farbami, ktoré sú šetrné k životnému prostrediu. Alpargatas ideálne na kombináciu s ktorýmkoľvek z vašich lookov, či už špendlíkových, romantických, mestských, vidieckych, plážových alebo ibizských hippie, dokonca aj niektorých oblečených v ležérnejšom strihu.

Vaše mestské oblečenie a pohodlný strih robia z týchto prírodných espadríc espadrilles ručne tkanú nepostrádateľnú obuv pre akýkoľvek kufor toto leto. Nadčasový a elegantný dizajn potlače inšpirovaný nádherným mestom Indie. Ideálne na nosenie počas leta, jesene alebo jari a dokonca aj v zime.

Bombajské balerínkové sandále sú pri odchode mimoriadne všestranné v kombinácii s takmer akýmkoľvek trendom alebo vzhľadom.

Užite si jazdu na bicykli po vidieku, pláži alebo meste. Vychutnajte si zážitok DOROTHY MAMBO.™


Přílohy
Stáhnout soubor dorothy-mambo-mogambo-ss17-lookbook(20).pdf Stáhnout soubor dorothy-mambo-mogambo-ss17(20).pdf


NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.