FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
7 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

BLACK Masážny stôl Kozmetická posteľ Gauč Prenosný ľahký Deluxe 2 sekčný hliníkový materiál na masážnu terapiu Reiki salón liečenie (hmotnosť

165,00 € /kus cena bez daně
Objednávám

Minimální odběr
1 kusov
Dostupné množství
4 kusy
Stát
Taliansko
Skupina zboží
Nový  
Čas doručenia
3 dny

Pošlete zprávu Zavolejte

BLACK Masážny stôl Kozmetická posteľ Gauč Prenosný ľahký Deluxe 2 sekčný hliníkový materiál na masážnu terapiu Reiki salón liečenie (hmotnosť - popis

O položke
"Zažite najvyšší komfort a podporu s týmto prenosným a ľahkým masážnym stolom, ktorý je navrhnutý pre maximálnu relaxáciu a"
O tejto položke
【Širší a dlhší】Tento profesionálny masérsky stôl je dlhý 72,84 palca (s opierkou hlavy 83,9 palca) a široký 27,6 palca (s bočnými lakťovými opierkami 35,4 palca), širší a dlhší ako bežné modely. Výšku je možné nastaviť od 23,6 palca do 31,9 palca jednoduchým stlačením tlačidla.
【Jednoduchá inštalácia > prenosné a ľahké】Toto masážne lôžko je dodávané už zmontované, dá sa rýchlo nastaviť a zložiť bez akýchkoľvek ďalších nástrojov. Zahŕňa bezplatnú tašku na prenášanie pre pohodlné skladovanie a prepravu. Hmotnosť: 25lb (s príslušenstvom: 34lb)
【Stabilný a pevný základ】Zosilnený hliníkový rám so širokými priečnikmi (každý 1,85 palca), pevnými oceľovými lanami a protišmykovými podložkami robí toto masážne lôžko ultra pevným a spoľahlivým. Tento masážny stôl má pracovnú hmotnosť 551lb, statickú hmotnosť 2425lb.
【Prémiové materiály】2-palcové polstrovanie z pamäťovej peny s vysokou hustotou, vyrobené z najjemnejších hliníkových nôh, PU kože odolnej voči vode a oleju vám poskytuje vysokú úroveň pohodlia. Táto všestranná kozmetická posteľ je vhodná pre každého, kto sa zaoberá krásou, tatto, reiki, liečiteľstvom, švédskym thajským masážnym priemyslom.
【Bezplatná kompletná sada príslušenstva】Odnímateľná a výškovo nastaviteľná opierka hlavy, predná lakťová opierka (výšku je možné nastaviť od 4,33 do 6,69 palca), 2 bočné podpery ramien, kolísku na tvár, prenosné puzdro a zátku do čelného otvoru. Všetko príslušenstvo môže byť úhľadne uložené vo vnútri stola, keď sa nepoužíva.


Způsoby platby

  • Prevod
  • Hotovosť
  • Online platby

Způsob dopravy

  • Osobný odber
  • Vnútroštátna zásielka
  • Zahraničná zásielka

Další nabídky velkoobchodníka

Další nabídky v teto kategorii

NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.