FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
25 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky


Okrem 2MP 1080p High Definition, FULL HD, kamera obsahuje aj podporu bezdrôtovej technológie Wi-Fi, takže sa môžete ľahko a rýchlo pripojiť ku kamere kdekoľvek prostredníctvom internetu alebo mobilného zariadenia. Obraz je jasný a blízky skutočnej scéne. Pokročilá kompresia videa.

Detekcia pohybuKamera podporuje detekciu pohybu vo viacerých oblastiach, čo umožňuje skutočne efektívne monitorovanie. Ak je detekovaný pohyb, kamera odošle upozornenie a zaznamená video na micro SD kartu so zabudovaným slotom na kamere (podpora micro SD karty až do 128 GB). Na rozdiel od tradičnej webovej kamery je táto IP kamera samostatným systémom, ktorý bez toho, aby ste ju museli pripojiť k počítaču, dokáže prenášať a zaznamenávať vysokokvalitný obraz na pamäťovú kartu a zároveň vám umožňuje monitorovať a ovládať kameru. aplikácia pre zariadenia iPhone, iPad alebo Android.

Video je natočené rýchlosťou 25 snímok za sekundu, takže nahrávanie je úplne plynulé.

Nočné videnie

Táto IP kamera má jedinečné nočné videnie s automatickým nastavením jasu. WiFi IP kamera obsahuje IR LED podsvietenie, ktoré umožňuje nepretržité monitorovanie aj v noci. Pri slabom osvetlení sa automaticky aktivuje infračervené osvetlenie scény s dosahom až 30 metrov.

Hlavná funkcia:
2,0 MPx FULL HD vonkajšia WiFi IP kameraWiFi pripojenie pre jednoduché umiestnenie a pokročilé možnosti správy / Bezdrôtový WiFi modul kompatibilný so štandardom 802.11 b/g/n. /FULL HD video vo vysokom rozlíšení pre ostré detaily a lepšiu čistotuJednoduché a rýchle nastavenie a ovládanie vonkajšej IP kamery cez aplikáciu (pre mobilné telefóny a multimediálne zariadenia s operačným systémom Apple iPhone alebo Android). Monitorovanie cez PC. Detailný Full HD záznam (1920 × 1080p)Široký uhol snímania (85°)Možnosť snímania a sledovania videí onlineNočný režim s infračervenými LED diódami a mechanickým ICR filtrom. IR LED pre nočné osvetlenie zo vzdialenosti až 30 metrov. Monitorujte udalosti detekcie pohybu s možnosťou odosielania e-mailov. Bohaté možnosti nastavenia obrazu a ďalších funkcií fotoaparátu. Odolnosť voči striekajúcej vode a prachu s krytím IP66. Jednoduchá inštalácia, stačí fotoaparát, smartfón alebo tablet, ako aj možnosť pripojenia na internet (napr. cez WIFI)

Balenie obsahuje AC nabíjačku EÚ!.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.