FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
23 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

A20 Indukčná nabíjačka 3 v 1 Popis produktu + kľúčové vlastnosti

Hlavné vlastnosti produktu: Typ produktu: Indukčná nabíjačka 3 v 1 Materiál: ABS + PC Rozmery: 140mm x 110mm x 75mm Vstupný prúd: 9V / 4A, 12V / 2A Výstupný prúd: Smartphone (15W / 10W / 7.5W / 5W), hodinky (3W), slúchadlá (5W) Rozhranie: Type-C Kompatibilita: Qi nabíjacie telefóny, Qi slúchadlá, Apple Airpods, Galaxy Buds Bezpečnostné certifikácie: CE Included: Nabíjačka + kábel USB na USB typu C Umožňuje nabíjať tri zariadenia súčasne Systém ochrany proti prehriatiu
Komfort používania Indukčná nabíjačka QI je vyrobená z najkvalitnejších materiálov, vďaka čomu je úplne bezpečná. Ide o kombináciu pohodlnejšieho stojana na telefón s možnosťou rýchleho a bezpečného obnovenia napájania telefónu, hodiniek Apple Watch a bezdrôtových slúchadiel. Nabíjačka je kompatibilná iba s modelmi Apple Watch - nie je kompatibilná so Samsung Galaxy Watch.
funkčnosť Zariadenie má vstavanú dvojitú cievku, ktorá umožňuje nabíjať telefón vertikálne a horizontálne. Vďaka tomu máme možnosť používať telefón na sledovanie videí alebo fotografií počas nabíjania. Umiestnením telefónu na stojan ho môžete nielen nabíjať, ale aj získať perfektnú polohu na nahrávanie videí, absolvovanie online kurzov alebo organizovanie živých stretnutí. Ochranný systém chráni zariadenia pred prehriatím a prepätím vďaka vetracím otvorom v zadnej časti nabíjačky.
Ľahký a minimalistický Nabíjačka je veľmi malá a ľahká. Môžete ho pripojiť na mieste podľa vášho výberu, napr. k počítaču alebo sieťovej zásuvke. Praktická forma stojana vám tiež umožní postarať sa o poriadok. Dno aj základňa sú pokryté protišmykovým materiálom, vďaka ktorému nabíjačka stojí pevne na mieste a telefón pri umiestnení na ňu nekĺzne.
Bezpečnosť Príslušenstvo rýchlo a bezpečne nabije váš smartfón, slúchadlá a hodinky Apple Watch bez obáv z akéhokoľvek poškodenia. Výrobok spĺňa všetky bezpečnostné požiadavky, vďaka ktorým získal certifikát CE Pre využitie plného potenciálu indukčnej nabíjačky odporúčame pripojiť ju k nástennej nabíjačke s výstupným výkonom 25W a viac.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.