FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
22 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Sme radi, že vám môžeme ponúknuť zelené basketbalové šortky značky Adidas Ekit za výnimočnú cenu 10 € za kus. Toto je likvidácia akcií, čo znamená, že za túto kvalitnú položku získate skvelé sadzby.

Basketbalové šortky Adidas Ekit sú navrhnuté tak, aby poskytovali hráčom optimálne pohodlie. Vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, sú pevné a ľahké, čo umožňuje veľkú voľnosť pohybu v teréne. Ich žiarivo zelený dizajn vnesie do vášho basketbalového outfitu ďalší nádych štýlu.

Využite túto výnimočnú ponuku na vybavenie svojho basketbalového tímu alebo na obnovu vlastného športového šatníka. Basketbalové šortky Adidas Ekit sú k dispozícii v rôznych veľkostiach, pozrite si sprievodcu veľkosťami a vyberte si tú, ktorá vám najviac vyhovuje.

Nenechajte si ujsť túto príležitosť získať kvalitné basketbalové šortky za bezkonkurenčnú cenu. Zadajte objednávku teraz a užite si rýchle a spoľahlivé doručenie. Ak máte akékoľvek otázky alebo žiadosti o ďalšie informácie, neváhajte nás kontaktovať. Sme vám k dispozícii, aby sme vám pomohli pri výbere.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.