FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
16 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Power banka Baseus PPDML-L01
Chceli by ste mať možnosť rýchlo nabíjať svoje zariadenia takmer kdekoľvek na svete? Vyskúšajte power banku Baseus PPDML-L01 s kapacitou 10 000 mAh! Môžete k nemu pripojiť viacero zariadení naraz a nemusíte sa báť o ich bezpečnosť – komplexný ochranný systém účinne bráni ich poškodeniu. Vstavaná LED obrazovka uľahčuje používanie produktu a kompaktná veľkosť, nízka hmotnosť a súlad s medzinárodnými leteckými štandardmi vám umožňujú vziať si ho so sebou takmer kdekoľvek.

Rýchle nabíjanie vášho zariadenia
Power banka podporuje viacero protokolov rýchleho nabíjania. Je kompatibilný okrem iného s FCP, QC a AFC. Je teda perfektný pre napájanie smartfónov Huawei, Xiaomi alebo Samsung. Umožňuje napríklad aj rýchle nabíjanie iPhonu 12 s výkonom 20W – obnovenie 50% jeho energie trvá len asi 30 minút! Vaše zariadenia sú okamžite pripravené na použitie. A čo samotná powerbanka? Plné nabitie s výkonom 20 W trvá 6-7 hodín.

Pripojte viacero zariadení súčasne
Zariadenie je vybavené niekoľkými zásuvkami, vďaka ktorým k nemu môžete pripojiť viac zariadení naraz. Produkt ponúka 2 výstupné porty USB 20 W, 1 vstupný port Micro USB 20 W a 1 vstupno/výstupný port USB-C 20 W. Čo to znamená v praxi? Powerbanka vám napríklad umožní nabíjať váš tablet a 2 smartfóny súčasne – už nemusíte čakať, kým sa nabije prvé zariadenie, kým pripojíte ďalšie!

Nebojte sa o bezpečnosť
Kvalitná polymérovo-iónová batéria zaručuje nielen rýchle, ale aj bezpečné nabíjanie. Baseus okrem iného ponúka ochranu proti prepätiu, nadprúdu, preťaženiu a skratu. Powerbanka je vybavená aj teplotnými senzormi NTC, ktoré zabraňujú prehriatiu. Produkt inteligentne rozpoznáva pripojené zariadenia, prispôsobuje im intenzitu nabíjania a chráni ich tak pred poškodením.

Navrhnuté pre vaše pohodlie
Ak budete powerbanku udržiavať v perfektnom stave, nebudete mať ani najmenší problém. Jeho puzdro sa vyznačuje príjemným dotykom, ktorý je odolný voči potu a odtlačkom prstov - ľahko ho udržíte v čistote. Vďaka tomu môžete zariadenie pohodlne používať aj v lete. Produkt je vybavený čitateľnou LED obrazovkou, ktorá zobrazuje aktuálnu úroveň nabitia batérie v reálnom čase.

Vysnívaný spoločník na cesty
Získajte spoľahlivý zdroj energie, ktorý vás vezme takmer kamkoľvek. Powerbanka Baseus je ľahká a šikovná - nebudete mať problémy s jej prepravou. Toto šikovné zariadenie si môžete vziať so sebou aj na palubu lietadla – spĺňa všetky potrebné požiadavky. Baseus vám dáva možnosť pohodlne nabíjať vaše zariadenia kdekoľvek ich potrebujete.

Využijete ho na mnoho spôsobov
Powerbanka nemusí slúžiť len na nabíjanie telefónu! Zariadenie Baseus je vhodné pre mnoho rôznych aplikácií. Chceli by ste sa v horúcom letnom dni trochu schladiť? Zapojte svoj prenosný ventilátor a užívajte si vánok! Výpadok elektriny, vybíja sa vám notebook a potrebujete dokončiť dôležitý projekt? Powerbanka prichádza na záchranu! Jeho dlhá pracovná doba a prenosný dizajn určite splní vaše očakávania.

špecifikácia


Výrobca Baseus
Názov Powerbanky Bipow Digital Display
Model PPDML-L01
Rozmery 153 x 68,8 x 16,9 mm
Čierna farba
Typ lítium-polymérovej batérie
Kapacita 10 000 mAh
Energetická účinnosť 75%
Vstup Micro USB 5V/2A
Vstup USB-C 5V/3A, 9V/2A
Výstup USB-C 5V/3A, 9V/2,22A, 12V/1,5A
Výstup USB-A DC 5V/3A, 9V/2A



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.