FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
2 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Powerbanka Baseus PPDML-I01
Chcete mať možnosť rýchlo nabíjať svoje zariadenia takmer kdekoľvek na svete? Vyskúšajte Powerbanku Baseus PPDML-I01 s 10 000 mAh! Môžete k nemu pripojiť viacero zariadení súčasne a nemusíte sa obávať o ich bezpečnosť – komplexný ochranný systém účinne bráni ich poškodeniu. Zabudovaná LED obrazovka uľahčuje používanie produktu a kompaktné rozmery, nízka hmotnosť a súlad s medzinárodnými štandardmi leteckej dopravy vám umožňujú vziať si ho so sebou takmer kamkoľvek.

Rýchle nabíjanie vášho zariadenia
Powerbanka podporuje rýchle nabíjanie s výkonom až 15 W. Skvele sa hodí pre napájanie smartfónov Huawei, Xiaomi a Samsung. Vaše zariadenia môžu byť okamžite pripravené na použitie – skvelá úspora času! A čo samotná powerbanka? Na úplné nabitie stačí až 5,5 hodiny.

Pripojte viacero zariadení súčasne
Zariadenie je vybavené niekoľkými zásuvkami, vďaka ktorým k nemu môžete pripojiť viac ako jedno zariadenie súčasne. Produkt ponúka 2 výstupné porty USB 15 W, 1 vstupný port micro USB 10 W a vstupno/výstupný port USB-C 15 W. Čo to znamená v praxi? S powerbankou môžete napríklad napájať svoj tablet a 2 smartfóny súčasne - už nemusíte čakať na nabitie prvého zariadenia, kým pripojíte ďalšie!

Nebojte sa o bezpečnosť
Prvotriedna lítium-polymérová batéria zaručuje nielen rýchle, ale aj bezpečné nabíjanie. Baseus ponúka okrem iného ochranu proti prepätiu, nadprúdu, preťaženiu a skratu. Powerbanka je vybavená aj NTC teplotnými senzormi, ktoré zabraňujú prehriatiu. Produkt inteligentne rozpoznáva pripojené zariadenia a prispôsobuje im intenzitu nabíjania, čím ich chráni pred poškodením.

Navrhnuté pre vaše pohodlie
Udržať powerbanku v perfektnom stave vám nebude robiť ani najmenší problém. Jeho puzdro sa vyznačuje na dotyk príjemnou textúrou, ktorá je odolná voči potu a odtlačkom prstov - ľahko ho udržíte v čistote. Vďaka nemu môžete zariadenie pohodlne používať aj v lete. Produkt je vybavený čitateľnou LED obrazovkou, ktorá zobrazuje aktuálnu úroveň nabitia batérie v reálnom čase.

Vysnívaný spoločník na cesty
Získajte spoľahlivý zdroj energie, ktorý vás môže sprevádzať takmer kdekoľvek. Baseus Powerbanka je ľahká a spratná - jej preprava vám nebude robiť problém. Toto praktické zariadenie si môžete zobrať aj na palubu lietadla – spĺňa všetky potrebné požiadavky. Baseus vám dáva možnosť pohodlne nabíjať vaše zariadenie, kdekoľvek ho potrebujete.

Využijete ho na mnoho spôsobov
Powerbanka nemusí slúžiť len na nabíjanie telefónu! Zariadenie Baseus je vhodné pre mnoho rôznych aplikácií. Chcete sa v horúcom letnom dni trochu schladiť? Zapojte svoj prenosný ventilátor a užívajte si príjemný vánok! Došlo k výpadku napájania, váš laptop sa čoskoro vybije a potrebujete dokončiť dôležitý projekt? Powerbanka prichádza na záchranu! Jeho dlhá pracovná doba a prenosný dizajn určite splní vaše očakávania.

Špecifikácia


Produktívny Baseus
Názov Bipow Powerbank mit Digitalanzeige
Model PPDML-I01
Rozmery 153 x 68,8 x 16,9 mm
Čierna farba
Typ batérie Lítium-polymérový
Kapacita 10 000 mAh / 3,7 V (Wh)
Energetická účinnosť? 75 %
Vstup Micro-USB 5V / 2A
Vstup USB-C 5V / 3A
Výstup USB-C 5V / 3A
Výstup USB1 / USB2 5V / 3A



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.