FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
22 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Pevný gravitačný držiak na telefón od Baseus je doplnkom, ktorý ocenia nároční vodiči. Model SUJS000012 má vylepšený montážny systém v mriežke výstupu vzduchu. Vďaka nemu ho jednoducho namontujete do auta a celá konštrukcia bude oveľa stabilnejšia ako v prípade držiakov so štandardným systémom. Tento držiak na telefón má tiež presný celokovový gravitačný mechanizmus. Je teda mimoriadne odolný a veľmi ľahko sa používa. Všetko, čo musíte urobiť, je položiť telefón na panel a čeľuste sa automaticky zovrú optimálnou silou, čím efektívne udržia telefón v stabilnej polohe.
špecifikácia:

Značka: Baseus
Model: SUJS000012 Metal Age II
Materiál: kov
Typ mechanizmu: gravitačný
Upevňovací bod: mriežka prívodu vzduchu
Maximálna šírka telefónu: až 86 mm
Hrubé rozmery : 6,9 x 10,5 x 13,3 cm
Hmotnosť: 130 g
Farba: strieborná

Gravitačný držiak do auta Baseus Metal Age II - najdôležitejšie výhody:

Môžete ho ovládať jednou rukou - rukoväť má presný gravitačný mechanizmus. Telefón stačí položiť na panel držiaka a čeľuste sa automaticky utiahnu
Váš telefón bude počas jazdy úplne v bezpečí - čeľuste úchopu boli vhodne profilované. Majú tiež gumené podložky, ktoré zabraňujú poškriabaniu a náhodnému skĺznutiu telefónu. Bez obáv tak zdoláte náročné trasy a ostré zákruty
Držiak si jednoducho namontujete do auta - model SUJS000012 sa namontuje do vetracieho otvoru vášho auta. Vďaka funkčnému vylepšenému upevňovaciemu systému je celý proces veľmi hladký a pohodlný a celá konštrukcia si zachováva stabilitu bez ohľadu na okolnosti
Získate solídny doplnok - rukoväť Baseus je vyrobená z kvalitného kovu. Je teda trvácny a extrémne odolný voči mechanickému poškodeniu a jeho štruktúra nevŕzga, ako je tomu u lacných kľučiek. Určite vám bude dlho slúžiť a bude plniť svoju funkčnosť

Váš držiak do auta na ventilačný otvor
Držiak značky Baseus sa veľmi jednoducho inštaluje. Vďaka špeciálne navrhnutej svorke sa hodí k väčšine vetracích otvorov používaných v automobiloch. Tento spôsob montáže má veľmi veľkú výhodu. Telefón je umiestnený na mieste, kde nerozptyľuje vodiča počas jazdy a neobmedzuje viditeľnosť. V praxi sa výrazne zvýši váš komfort a bezpečnosť jazdy.
Držiak na telefón do auta, ktorý možno ovládať jednou rukou
Model SUJS000012 má presný gravitačný mechanizmus. Funguje to tak, že čeľuste držiaka sa samy upnú na telefón umiestnený na paneli. Nemusíte teda používať žiadne tlačidlá, spínače, ani používať napájací zdroj. túto rukoväť je možné ovládať jednou rukou.
Gravitačný držiak Baseus – bezpečnosť vášho telefónu
Úchopové čeľuste sú vhodne profilované, aby bola zabezpečená úplná ochrana mobilného zariadenia v nich umiestneného. Ich vnútorné plochy sú navyše vybavené gumenými podložkami. Vďaka nim sa telefón v držiaku nepoškriabe a nevykĺzne z neho ani pri zdolávaní náročných trás, ostrých zákrut, či pri prudkom brzdení.
Držiak do auta s kovovou konštrukciou
Všetky kľúčové prvky tohto modelu, ako sú prevody a vodidlá, sú vyrobené z vysoko kvalitného kovu. Celý mechanizmus je teda odolný a veľmi pevný. Rukoväť tak môžete používať bez obáv, že sa rýchlo poškodí. Investíciou do tohto produktu získate funkčný doplnok pre vaše auto na dlhé roky.
Nový - efektívnejší upínací systém
Model Metal Age II ponúka inovatívne riešenie v podobe vylepšeného systému uchytenia vo vetracom otvore. Kovový hák s účinnou svorkou robí celú konštrukciu stabilnou bez ohľadu na spôsob jazdy a všetky okolnosti na ceste.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.