FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
13 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Bezdrôtový vysávač do auta so sadou príslušenstva
Nepriateľ špiny? Ako žralok z filmu Čeľuste, vysávač Baseus je skutočnou hrozbou... pre špinu. Vďaka veľkému saciemu otvoru, saciemu výkonu 4 000 Pa a 65 W sa Shark One rýchlo postará o šupky, vlasy, omrvinky a ohorky cigariet. Bez zľutovania.
Kdekoľvek chceš? Použiteľné vo vnútri aj mimo auta, možno ho použiť aj doma.
Bezdrôtový dizajn? Ľahký, bezdrôtový a zadarmo. S 2400 mAh batériou ponúka vysávač takmer neobmedzený komfort upratovania. Nikdy to nebolo také ľahké!
Viacero spôsobov čistenia? S doplnkami viac orientovanými na človeka spĺňa rôzne potreby na čistenie. Súčasťou balenia je okrem vysávača aj kefová sacia hubica, spoločná sacia hubica a predĺžená hadica.
Redukcia hluku ? Vďaka optimalizovanej výfukovej mriežke vysávač účinne znižuje hluk, len o niečo hlasnejší ako bežné rozhovory v interiéri.
Filter z chirurgickej ocele? Lekársky filter vyrobený zo zliatiny nehrdzavejúcej ocele. Filtračné sito je možné opakovane umývať vodou bez poškodenia. Je odolný a efektívny.
Aj do tých najtemnejších kútov? Vďaka zabudovanej ľahkej špine sa nemá kam schovať. Aj v tých najtesnejších a najtemnejších miestach.
Batéria pod kontrolou? Pracovný čas vysávača je cca 22 minút. Príslušenstvo má ale užitočný displej batérie, ktorý vám môže kedykoľvek oznámiť jeho stav. Nemusíte sa obávať náhleho nedostatku energie.
Vložte to do tašky a choďte! ? Keď je všetko čisté a lesklé, môžete Shark One a všetky jeho doplnky zbaliť do pohodlnej kabelky. Jednoduchá preprava a zhromažďovanie všetkých prvkov vždy na jednom mieste.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.