FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
14 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Blucher dámske espadrily s platformovou jedinou autentickou jutou a prírodným espartom šité ručne s tropickým kvetinovým vzorom v modro-bielych tónoch noci. Exkluzívna dizajnová limitovaná edícia, ktorá sa hodí k vášmu outfitu na vidiecku, mestskú alebo ibizskú pláž. Ideálne na nosenie s džínsami, sukňami, nohavicami alebo šortkami. Pohodlné espadrily ručne vyrábané zručnými remeselníkmi esparto v Španielsku.

Autentické sandále, espadrily blucher Ženy Esparto soled platforma alebo vysoko kvalitná juta. Vynikajúci dizajn inšpirovaný listnatou a sviežou tropickou vegetáciou ostrova Bali v Indonézii. Potlač potlačená ekologickými atramentmi, ktoré sú šetrné k životnému prostrediu.

Jutové espadrily ideálne na kombináciu s vaším vzhľadom v meste, krajine alebo na pláži. Dokonale spojené s akýmkoľvek oblečením, džínsami, nohavicami, sukňami alebo šortkami, šatami a ešte ležérnejším strihom.

Vaše pohodlie a odevné mesto, urobte z týchto espadríl jutu, dokonalých spoločníkov na cesty v tejto letnej dovolenke. Elegantný a nadčasový dizajn inšpirovaný sviežou divočinou indonézskeho ostrova Bali. Ideálne na leto, na jar a na jeseň, a ak máte to šťastie, že žijete na teplom mieste, môžete ich nosiť celý rok.

Sandále z Bali sú všestranné, dajú sa kombinovať s takmer akýmkoľvek vzhľadom alebo trendom. Vychutnajte si nádherné jazdy na bicykli po vidieku alebo meste, ktoré sa hemží týmito autentickými prírodnými espadrily.


Přílohy
Stáhnout soubor dorothy-mambo-mogambo-ss17-lookbook(4).pdf Stáhnout soubor dorothy-mambo-mogambo-ss17(4).pdf


NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.