FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
21 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Baby Watcher VB603

40,12 € /kus cena bez daně

Odporúčaná maloobchodná cena: 80,23 €


Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
5 kusov
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nový  
SKU:
holm7403
Poslední aktualizace
pred 3 dňami

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Detský monitor VB603 je dokonalým nástrojom, ktorý vaše dieťa sleduje. Tento bezdrôtový detský monitor s 3,2-palcovou vizuálnou kamerou je spoľahlivým produktom. Má vysokú kvalitu a funkčné vlastnosti, aby splnil očakávania moderných rodičov.

Detský monitor VB603 nevyžaduje samostatný režim skladovania a ľahko sa používa ihneď. Vďaka napájaniu s napätím 5V pracuje spoľahlivo. Tento detský monitor nemá funkciu zoomu a nepoužíva sieťové napájanie.

Rozsah prevádzkových teplôt je od 10 do 25 stupňov, takže ho možno správne používať vo väčšine podmienok prostredia. Je vyrobený z materiálu ABS, ktorý dodáva zariadeniu trvanlivosť a spoľahlivosť.

Detský monitor VB603 má vynikajúce ďalšie parametre, napríklad konzolu typu 06. Jeho hlasový typ je hlasný interkom, takže prenáša jasné a zrozumiteľné zvuky. Vzdialenosť infračerveného nočného videnia je 5-8 metrov, takže môžete ľahko pozorovať svoje dieťa aj v tme. Jeho napájacím zdrojom je elektrické pripojenie, ktoré zaisťuje spoľahlivú a dlhotrvajúcu prevádzku.

Detský monitor VB603 sa vyznačuje mimoriadne praktickým a prenosným dizajnom. Je vybavený funkciou obojsmerného interkomu, takže môžete ľahko komunikovať so svojím dieťaťom. Vykonáva tiež monitorovanie teploty, takže môžete vždy sledovať pohodlie vášho dieťaťa.

Zariadenie má tiež vstavaný hudobný prehrávač, ako aj funkciu nočného videnia s automatickým senzorom. Vďaka digitálnemu prenosu signálu získate stabilný obraz bez rušenia na 3,2" farebnom LCD displeji. Batéria má dlhú životnosť až 5 hodín v hlasom ovládanom režime.
Detský monitor VB603 je viacjazyčný.

Objavte pohodlie a bezpečnosť monitora pre bábätká VB603 a vychutnajte si pokoj na duši, že na svoje dieťa môžete vždy dávať pozor. Tento spoľahlivý a všestranný detský monitor je ideálnou voľbou pre moderných rodičov.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.