FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
24 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

AwpLand Avokádová fontána 2 litre

6,55 € /kus cena bez daně

Odporúčaná maloobchodná cena: 13,10 €


Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
5 kusov
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nový  
SKU:
holm9006
Poslední aktualizace
pred 4 dňami

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky


Awpland Avocado Dog Drinker - zdravý zdroj vody vášho domáceho maznáčika
Awpland avokádový pes pijan! Roztomilý avokádový dizajn tohto pijana priťahuje vášho domáceho maznáčika, poskytuje mu čerstvú a čistú vodu a robí ho milujúcim pitnú vodu.

Kľúčové vlastnosti:

Bezpečná konštrukcia bez obsahu BPA: Vyrobené z vysoko kvalitných materiálov ABS, ktoré sú hygienické, odolné a odolné voči poškriabaniu. Systém s inteligentným čerpadlom poskytuje bezpečnosť a indikuje výpadky napájania, čím zabraňuje suchému spaľovaniu.

Ultra tichá prevádzka a podpora pitia: Ultra tiché čerpadlo (pod 30 dB) má nízku spotrebu energie, takže počujete iba príjemný šuchot tečúcej vody. Je ideálnou voľbou pre plachých alebo plachých domácich miláčikov, aby sa pohodlne napili z pijana bez toho, aby rušili vás alebo vášho domáceho maznáčika.

Veľká kapacita a núdzové skladovanie vody: 2L automatický napájač pre psov má efektívny priestor na pitie, ideálny pre malé až stredne veľké domáce zvieratá. Či už ste na služobnej ceste alebo jednoducho mimo domova, môžete si byť istí, že váš chlpatý priateľ bude mať vždy prístup k sladkej vode.

Okno hladiny vody s efektom modrého svetla: Vylepšená verzia napájača pre psov Awpland má priehľadné okno, ktoré uľahčuje sledovanie celkovej spotreby vody vášho domáceho maznáčika. Modré svetlo je vždy zapnuté, čo naznačuje normálnu prevádzku, takže váš maznáčik môže ľahko nájsť pijana aj v noci.

S pohodlným konektorom USB: Pijan je možné ľahko nabíjať pomocou konektora USB, čím sa eliminuje potreba napájacej zástrčky alebo batérií. Jednoducho zapojte kábel, aby si váš maznáčik mohol vždy vychutnať čerstvú vodu.

Neváhajte a zaobstarajte si Awpland Musk Avocado Dog Drinker ešte dnes a uistite sa, že váš maznáčik je správne hydratovaný a zdravý!



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.