FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
24 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

S videorekordérom Tracer MobiMirror FHD V2 Pro sa budete na cestách cítiť ešte bezpečnejšie ako predtým. Zariadenie Tracer MobiMirror poslúži nielen na zaznamenávanie krásnych trás a výhľadov, ale predovšetkým ako dôkazový materiál v prípade nehody alebo inej dopravnej nehody. Obsluhu uľahčuje aj veľký displej s uhlopriečkou 5 palcov.

• Vysoko kvalitný obraz Full HD.
• Dve kamery: predná a zadná – dvojnásobná záznamová plocha a viac dôkazov v prípade nebezpečného incidentu počas jazdy.
• Senzor detekcie udalosti G-senzora.
• Jednoduchá inštalácia – kamera vo forme prekrytia autozrkadla.

Skvelý obraz vo vysokej kvalite Full HD
Kamera zaregistruje nehodu, náraz alebo nezodpovedné správanie iného účastníka cestnej premávky. A to všetko vo vysokom rozlíšení Full HD, každý detail je jasne viditeľný bez ohľadu na dennú dobu alebo poveternostné podmienky, čo vám poskytuje ešte lepšiu ochranu pred nepoctivými účastníkmi cestnej premávky. Videorekordér Tracer MobiMirror je vaším osobným svedkom na cestách.

pomoc pri parkovaní
Zariadenie Tracer MobiMirror vám tiež umožňuje sledovať zadnú časť auta pri cúvaní pomocou nasadenej spätnej kamery, čo môže byť užitočné napríklad pri rizikovom parkovaní v stiesnenom priestore. Videorekordér Tracer MobiMirror zaznamenáva obraz so šírkou 170 stupňov, pričom zadná časť má uhol 120 stupňov, vďaka čomu je všetko pred a za autom jasné a dobre viditeľné.

Funkcia detekcie incidentov
Nepopierateľnou výhodou zariadenia Tracer MobiMirror je aj G-senzor, ktorý reaguje na preťaženie spôsobené hrbolom na ceste alebo nehodou. Videorekordér vybavený takýmto senzorom chráni záznam pred vymazaním v prípade nebezpečného incidentu. Obraz sa navyše vo fotoaparáte zaznamenáva v slučke, takže miesto na pamäťovej karte vám už nikdy nebude chýbať.

Rýchla a jednoduchá montáž
Videorekordér Tracer MobiMirror je ľahko inštalovateľný kryt, ktorý sa hodí do štandardného zrkadla do auta. Vďaka tomu môžete kameru rýchlo a jednoducho nainštalovať do auta. Kamera nahráva na pamäťovú kartu microSD a komprimuje videá v populárnom kodeku H.264. Tracer MobiMirror FHD V2 Pro je nepostrádateľným spoločníkom na každej ceste.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.