FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
20 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Videorekordér je zariadenie, ktoré čoraz častejšie využívajú vodiči. Chráni pred pokusom o vydieranie poistky nepoctivým vodičom v prípade poruchy auta alebo nehody. Vďaka Tracer MobiMirror sa budete na ceste cítiť ešte bezpečnejšie ako predtým. Zariadenie Tracer MobiMirror poslúži nielen na zaznamenávanie krásnych trás a výhľadov, ale predovšetkým ako dôkazový materiál v prípade nehody alebo inej dopravnej nehody. Obsluhu uľahčuje aj veľký 4,3" displej. Videorekordér dômyselne zabudovaný v spätnom zrkadle neobmedzuje výhľad cez čelné sklo a zaisťuje jednoduché používanie.

• Vysoko kvalitný obraz Full HD.
• Dve kamery: predná a zadná – dvojnásobná záznamová plocha a viac dôkazov v prípade nebezpečného incidentu počas jazdy.
• Cúvacia kamera na parkovanie.
• Nepretržité nahrávanie.
• Jednoduchá inštalácia – kamera vo forme prekrytia autozrkadla.

Vysokokvalitné nahrávky vo full HD rozlíšení
Kamera Tracer zaznamenáva každú nehodu alebo nezodpovedné správanie iného účastníka cestnej premávky. A to všetko vo vysokom rozlíšení Full HD. Každý detail záberu je jasne viditeľný bez ohľadu na dennú dobu alebo poveternostné podmienky.

Pomoc pri ťažkom parkovaní
Zariadenie Tracer MobiMirror vám umožní vidieť zadnú časť vášho auta pri cúvaní, čo je ideálne pre riskantné parkovanie v stiesnených priestoroch. Videorekordér Tracer MobiMirror zaznamenáva 170-stupňovú širokouhlú obrazovku, zatiaľ čo zadná časť - 120 stupňov - všetko pred a za autom je jasné a dobre viditeľné. Zariadenie má vstavanú nabíjateľnú batériu, ktorá zachová nastavenia v akejkoľvek nepríjemnej situácii na ceste.

Funkcia nahrávania v slučke
Nepopierateľnou výhodou zariadenia Tracer MobiMirror je aj jeho veľký a prehľadný 4,3-palcový TFT LCD displej. Funkcia nahrávania v slučke navyše zaisťuje, že vám nikdy nedôjde miesto na pamäťovej karte. Slučkové nahrávanie znamená, že keď nahraný materiál zaplní celú pamäťovú kartu, uložia sa ďalšie súbory nad existujúce, prístroj prepíše nové nahrávky namiesto najstarších.

Rýchla a jednoduchá montáž
Videorekordér Tracer MobiMirror je navrhnutý pre rýchlu a jednoduchú inštaláciu. Zariadenie je prekrytie, ktoré sa hodí na štandardné zrkadlo do auta. Kameru môžete rýchlo a jednoducho nainštalovať do auta. Videorekordér nahráva súbory na pamäťovú kartu microSD a videá komprimuje v populárnom kodeku H.264. Tracer MobiMirror FHD je váš nenahraditeľný spoločník na každej ceste.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.