WELCOME SUMMER
-35%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Apple iPhone 6s 64GB+ nový magnetový rýchlonabíjací kábel a nový Adapte

150,00 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusov
Dostupné množství
10 kusov
Stát
Nemecko
Skupina zboží
Nový  
Značky
iPhone - Apple
Poslední aktualizace
pred 11 mesiacov

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Apple iPhone 6s 64 GB + nový magnetový rýchlonabíjací kábel a nový adaptér pre iPhone a novú zástrčku, ako aj nový kryt na žabku.
Apple iPhone 6s 64GB vo vesmírnej šedej presviedčavosti s 12-megapixelovým fotoaparátom a snímačom odtlačkov prstov Touch ID.
Čo ponúka iPhone 6s?
Apple iPhone 6s 64GB vám ponúka 4.7" Retina HD displej s 3D dotykom. Fotoaparát má Focus Pixels a True Tone Flash a umožňuje snímať fotky Live Photos: Zaznamená sa aj 1,5 sekundy pred a po skutočnom zábere. Na prednej strane je zariadenie vybavené 5-megapixelovou kamerou FaceTime HD, ktorá je ideálna aj pre selfie. LTE až 300 Mbit/s a WLAN umožňujú rýchle surfovanie na internete. Dizajn sa vyznačuje súvislým jednoliatym vzhľadom.
Prečo iPhone 6s stále stojí za to
IPhone 6s je smartfón deviatej generácie od spoločnosti Apple a bol prvýkrát k dispozícii v septembri 2015. Odvtedy americký výrobca vydal množstvo ďalších nástupníckych modelov. Nákup Apple iPhone 6s sa stále oplatí: Zariadenie boduje nízkou cenou a stále podporuje všetky nové aktualizácie systému iOS. Výsledkom je, že váš iPhone má vždy najnovší operačný systém a ponúka vám všetky obvyklé funkcie. Čo je na 6s zvláštne, je jeho veľkosť: je to najkompaktnejší iPhone na trhu.
Pre koho sú 6s vhodné?
Apple iPhone 6s je skutočným odporúčaním pre všetkých fanúšikov Apple, ktorí chcú lacné zariadenie. Plaťte za iPhone menej bez toho, aby ste robili kompromisy v kvalite a funkciách. Snímač odtlačkov prstov, dva ocenené fotoaparáty a čip A9 so 64-bitovou architektúrou stolného počítača robia z iPhone 6 všestranný pevný smartphone pre každodenné použitie. Ďalším plusovým bodom je pohodlné a intuitívne ovládanie, ktoré uľahčuje prácu aj novým používateľom.
Zariadenie je v stave A / rovnako dobré ako nové, ale predáva sa ako použité bez záruky.
Všetky zariadenia pracujúce batérie sú všetky nabité na 70-100%
Zariadenie bolo testované s aplikáciou iTunes.
Bez Simlocku je teda zadarmo pre všetky siete.
Tovar sa predáva s vylúčením akejkoľvek záruky, bez zníženia konverzie alebo vrátenia.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.