FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
16 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

3MK antivírusová fólia na celú obrazovku Popis produktu + najdôležitejšie vlastnosti

Celoobrazovková antivírusová fólia Silver Protection 3mk 7H pre Galaxy S21 Plus Fólia Silver Protection od renomovanej značky 3mk sa dokonale hodí k displeju Samsung Galaxy S21 Plus, je produkt, ktorý okrem ochranných vlastností nášho displeja odstraňuje baktérie, ktoré sa na ňom hromadia. Antimikrobiálny povlak, ktorý je v ňom použitý, zabíja 99,9 % známych vírusov, baktérií, húb a plesní. Fólia funguje neustále, vďaka čomu chráni našu obrazovku pred baktériami, ktoré sa na nej hromadia pri každodennom používaní.



Prednosti produktu: Značka
3mk
séria
Strieborná ochrana
Typ produktu
Antivírusová ochranná fólia
Kompatibilita
Samsung Galaxy S21 Plus





Prečo sa oplatí kúpiť tento produkt? Hrúbka: iba 0,17 mm Povrchová tvrdosť: 7H 3x zvyšuje odolnosť obrazovky Case Friendly - kompatibilné s puzdrom Chráni pred poškriabaním Technológia Self-Heal™ odolná voči prasknutiu - samoopravná Obsah sady: 1 x SilverProtection fólia, Anti-Bubble Card ™, CleaningSet



Doplňujúce informácie: Obrovskou výhodou fólie Silver Protection 3mk je jej flexibilita, ktorá jej umožňuje chrániť aj zaoblenú časť obrazovky. Výrobca sa v snahe predĺžiť životnosť fólie rozhodol použiť samoregeneračný náter, vďaka ktorému fólia funguje neustále a dokáže eliminovať drobné poškodenia či škrabance spôsobené pri používaní telefónu. Vďaka Self-Heal™ sa môžeme tešiť z hladkého povrchu fólie ešte dlhšie a bublinky vzniknuté pri inštalácii zmiznú do 72 hodín. PREČÍTAJTE SI TO! * Po inštalácii fólie je možnosť vzniku vzduchových bublín alebo stôp po inštalácii. Vďaka technológii Self-Heal™ zmiznú do 72 hodín.


3mk je poľská značka, ktorá vyrába najmä tvrdené sklá, hybridné sklá, puzdrá a ochranné fólie. Všetky produkty 3mk® sú vyrobené s maximálnou starostlivosťou, navrhnuté tak, aby poskytovali najlepšiu, možno neviditeľnú ochranu pre naše zariadenia. Značka sa vyznačuje bohatými skúsenosťami, ktoré potvrdili rôzne testy, certifikáty a ocenenia.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.