WELCOME SUMMER
-35%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

3mk celoobrazovkový antivírusový film Popis produktu + kľúčové vlastnosti

Antivírusový film na celú obrazovku Silver Protection 3mk 7H pre Samsung Galaxy S22 Plus Film série Silver Protection od renomovanej značky 3mk, dokonale zladený s obrazovkou telefónu Samsung Galaxy S22+ Plus je produkt, ktorý okrem ochranných vlastností nášho displeja odstraňuje baktérie, ktoré sa na ňom hromadia. Antimikrobiálny povlak, ktorý sa v ňom používa, zabíja 99,9% známych vírusov, baktérií, húb a plesní. Film funguje neustále, vďaka čomu chráni našu obrazovku pred baktériami, ktoré sa na nej hromadia pri každodennom používaní.

Najdôležitejšie vlastnosti produktu: Značka
3MK
Seriál
Ochrana striebra
Typ produktu
Antivírusový ochranný film
Kompatibilita
Samsung Galaxy S22+ Plus

Prečo si kúpiť tento produkt? Hrúbka: iba 0,17 mm Tvrdosť povrchu: 7H 3x zvyšuje odolnosť obrazovky Case Friendly - kompatibilný s prípadmi Chráni pred poškriabaním Technológia samoliečenia™ odolná proti rozbitiu - samoliečenie obsah sady: 1 x fólia SilverProtection, Anti-Bubble Card™, CleaningSet

Doplňujúce informácie: Veľkou výhodou fólie Silver Protection 3mk je jej flexibilita, vďaka tejto možnosti umožňuje chrániť aj zaoblenú časť obrazovky. Výrobca, aby predĺžil životnosť filmu, sa rozhodol v ňom použiť samoliečebný povlak, vďaka ktorému film funguje po celú dobu a je schopný kompenzovať menšie poškodenia alebo škrabance spôsobené pri používaní telefónu. Vďaka Self-Heal™ si môžeme hladký povrch filmu vychutnať ešte dlhšie a bubliny vytvorené počas inštalácie zmiznú do 72 hodín. ČÍTAŤ! * Po inštalácii fólie existuje možnosť vzduchových bublín alebo stôp inštalácie. Vďaka použitej technológii Self-Heal™ zmiznú do 72 hodín.

3MK je poľská značka, ktorá vyrába hlavne tvrdené sklo, hybridné sklo, puzdrá a ochranné fólie. Všetky výrobky 3mk® sú vyrábané s maximálnou starostlivosťou, navrhnuté tak, aby poskytovali najlepšiu, možno neviditeľnú ochranu našich zariadení. Značka sa vyznačuje veľmi veľkými skúsenosťami, ktoré potvrdili rôzne testy, certifikáty a ocenenia.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.