FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
25 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Amoner Lightning kábel 1,8 metra - certifikácia MFi, nylonový opletený USB nabíjací a dátový kábel

Popis produktu:
Objavte pohodlie a spoľahlivosť kábla Amoner Lightning, špeciálne navrhnutého na synchronizáciu a rýchle nabíjanie zariadení Apple. Tento 1,8 metra dlhý kábel s certifikáciou MFi je ideálny pre iPhone, iPad a iPod a zaisťuje maximálnu kompatibilitu a výkon.

Kľúčové vlastnosti:

Certifikácia MFi: Kábel Amoner Lightning obsahuje oficiálny čip vydaný spoločnosťou Apple, ktorý zaručuje bezpečnú synchronizáciu zariadení a ich nabíjanie maximálnou rýchlosťou.

Dokonalá kompatibilita: Kábel s certifikáciou MFi je kompatibilný so všetkými zariadeniami Apple s 8-kolíkovým konektorom Lightning: iPhone 12/12Pro/12ProMax/11/11 Pro Max/XS/XS Max/XR/X/8/8 Plus a iPad Mini/Air/Pro.

Kvalitné materiály: Vysoko kvalitný nylonový opletený kábel odoláva častému používaniu a ohýbaniu a zachováva si svoju integritu aj po viac ako 5000-násobnom ohnutí.

Rýchly prenos dát a nabíjanie: Zosilnené káblové jadrá poskytujú ultra vysoké rýchlosti prenosu dát až 30 MB/s a nabíjacie kapacity 5V/1A, 5V/2.1A, 5V/2.4A.

Farba a dizajn: Štýlová kombinácia čiernej a modrej farby, ktorá mu dodáva elegantný vzhľad.

Rozmery a hmotnosť produktu: Rozmery balenia sú 14 x 10,2 x 2,6 cm a vážia 70 gramov, čo uľahčuje prenášanie a skladovanie.

Ideálna voľba: Tento kábel je ideálny pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivý kábel Lightning pre svoje zariadenia Apple, ktorý ponúka dlhotrvajúce a rýchle rýchlosti prenosu dát. Perfektné na použitie doma, v kancelárii alebo na cesty.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.