FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
23 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

A2 ušná koncovka 3 5 mm čistič uší a endoskop 6 LED diód

10,09 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
10 kusov
Dostupné množství
33 kusov
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nový  
SKU:
holm6939
EAN:
=VLOOKUP(A511,Munka1!D:E,2,FALSE)
Poslední aktualizace
pred 4 dňami

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

1080P HD bezdrôtový otoskopický nástroj na odstránenie ušného mazu s digitálnym svetlom do uší, veľmi jednoduché a bezpečné použitie, vám pomôže skontrolovať uši, ústa, nos alebo iné časti tela kedykoľvek a kdekoľvek.
3,5 mm bezpečná a konštantná teplota: S týmto inovatívnym ušným endoskopom môžete ľahko odstrániť ušný maz alebo vyšetriť ušné infekcie. Poskytuje obraz s vysokým rozlíšením, ktorý vám umožňuje vykonať veľmi presné vyšetrenie zvukovodu a bubienka. Tento 3,5 mm ušný endoskop je vhodný pre dospelých aj deti. Nebojte sa, či bude horúco alebo zima, vstavaný systém ho bude regulovať pri konštantnej teplote.

Vodotesný a nabíjateľný USB dizajn: IP67 vodotesný ušný endoskop, vhodnejší pre dospelých, deti a domáce zvieratá. Vhodné na každodenné čistenie, ľahko sa čistí vodou alebo utiera alkoholom, jednoduché a pohodlné! Tento endoskopický otoskop je praktický na každodenné sledovanie uší, nosa, úst, hrdla a iných zdravotných problémov. Môžete sa postarať o zdravie svojej rodiny alebo priateľov a dokonca aj svojich domácich miláčikov.

Nepostrádateľný nástroj pre domácnosť: ak máte pocit svrbenia alebo nepohodlia v ušiach, môžete ľahko skontrolovať zápal ucha pomocou ušného endoskopu. Je vybavený nabíjateľnou 350mAh batériou pre dlhú pracovnú dobu, ľahkou a ľahko prenosnou.

Vyrobené z lekárskeho PC + silikónového materiálu, organickej kvality, mäkké a silikónovú ochrannú zátku je možné prispôsobiť rôznym ušiam. S vhodným uhlom sklonu, ktorý nielen účinne čistí ušný maz, ale tiež nepoškriaba zvukovod. Hodí sa do hĺbky zvukovodu, ktorý môže chrániť náš zvukovod a ušný bubienok pred zranením.

Funkcie:1. Ultraplochý 3,5 mm objektív2. 500 W pixelov, hypersenzitívny senzor3. Bezdrôtové WiFi pripojenie, jednoduché použitie4. Inovačné Q-elastické vedrá do uší

Špecifikácie:

Priemer ľanu: 4,5 mm.
Ohnisková vzdialenosť: 1,5-2 cm.
Pixely: 5.0MP
Rozlíšenie: 1080P
Obrazový snímač: COMS
Snímková frekvencia: 30 snímok za sekundu
Teplota okolia: -10~50°C.
Gravitačný senzor: 4 osi
Svetelný zdroj: 6 x LED diódy (5 x biele svetlo, 1 x modré svetlo)
Kapacita batérie: 250 mAh.
Nabíjanie z Ti Ich: 90 minút
Pracovný čas: 90 minút.
Pohotovostný režim: 120 dní
Odolnosť voči vode: (iba objektív!)
Kompatibilné zariadenia: Väčšina smartfónov a tabletov so systémom Android a iOS (nepodporuje prezeranie na počítači).

Balíček zahŕňa:
1 x otoskop.5 x zátkový chránič sluchu.5 x vatový tampón3 x tampón z vločiek.5 x tampón namočený v alkohole.1 x zástrčka ochrany zvukovodu.1 x dátový kábel USB.1 x používateľská príručka (anglický jazyk nie je zaručený).1 x úložná škatuľa.

Poznámka: Pred použitím skontrolujte prostredie. Nepoužívajte výrobok v prostredí, kde niekto beží, aby ste sa vyhli nárazom. Tento produkt sa neodporúča deťom mladším ako 3 roky.

Jednoduché pripojenie a rýchla obsluha: stiahnite si aplikáciu iba v 4 krokoch a nainštalujte ju do svojho zariadenia. Pripojte Wi-Fi v nastaveniach telefónu. Otvorte aplikáciu a živé video sa zobrazí na obrazovke. Ušný endoskop 1080P môžete umiestniť do držiaka pre ľahkú kontrolu. Uložte snímky zrkadla.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.