FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
17 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Flexibilné sklo Lite 3mk
Popis produktu + kľúčové vlastnosti

3MK Flexible Glass Lite hybridné sklo pre Apple iPhone 14 Plus / 14 Pro Max
Hybridné sklo 3mk Flexible Glass Lite 6H pre Apple iPhone 14 Plus / 14 Pro Max je vysoko kvalitný produkt, ktorý dokonale chráni naše zariadenie. Sklo telefónu, vyrobené poľským výrobcom 3mk, pokrýva iba plochú časť obrazovky zariadenia, takže je kompatibilné so všetkými prípadmi. Najväčšou výhodou Flexible Glass Lite je jeho bezprecedentne tenký dizajn. Hybrid skla a fólie meria hrúbku iba 0,16 mm a zaručuje tvrdosť 6H.

3MK je poľská značka, ktorá vyrába hlavne tvrdené sklo, hybridné sklo, puzdrá a ochranné fólie. Všetky výrobky 3mk® sú vyrobené s maximálnou starostlivosťou, navrhnuté tak, aby poskytovali najlepšiu a najneviditeľnejšiu ochranu našich zariadení. Značka sa vyznačuje rozsiahlymi skúsenosťami, ktoré potvrdzujú rôzne štúdie, certifikáty a ocenenia.

Výrobca

3MK

Seriál

Flexibilné sklo Lite

Typ produktu

Hybridné sklo

Kompatibilita

Apple iPhone 14 Plus/ 14 Pro Max

Rozmery skla:

157 x 74 (+/- 2mm)

Rozmery zariadenia:

160,71 x 78,58 mm

Vysoká kvalita a precíznosť spracovania
3mk Flexible Glass Lite 6H prispôsobené obrazovke Apple iPhone 14 Plus / 14 Pro Max, je vysoko kvalitný chránič obrazovky pre náš smartphone. Tvrdosť a ochrana proti poškriabaniu 6H dokonale ochráni najcitlivejšiu časť displeja Apple iPhone 14 Plus / 14 Pro Max.
Sklo 3mk bolo vylepšené špeciálnymi keramickými povlakmi, vďaka ktorým bola dosiahnutá vysoká tvrdosť skla, presahujúca ochranné fólie.

Vysoká odolnosť
Ochranné sklo pre obrazovku, ktoré kombinuje hybridné riešenia s vysoko kvalitnými nátermi, nám umožní bezpečne používať smartfón kdekoľvek. Štruktúra skla 3mk je odolná voči rozbitiu, čo je užitočné najmä pri nežiaducich pádoch.

Inovatívne riešenia
Výrobca navrhuje svoje výrobky na skutočných telefónoch, čo vám umožňuje získať dokonalý tvar, ktorý zohľadňuje všetky tlačidlá, reproduktory, senzory a fotoaparáty - aby výrobok dokonale sedel do zariadenia. Produkty 3mk® priľnú vďaka nelepivému silikónu Inviscid-Sil, ktorý umožňuje viacnásobnú inštaláciu.

Sada obsahuje:
1 ks. FlexibleGlass Lite™ pre obrazovku Nálepky Fit-In™ - pre jednoduché umiestnenie skla Dust-Fix™ listy - pomáhajú odstraňovať prachové častice Anti-Bubble Card™ - na odstránenie vzduchových bublín CleaningSet - na čistenie obrazovky



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.