FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
25 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Cena je dohodnutá pri hromadných objednávkach

100% čerstvo uvarenej kokosovej hmoty, Coco Junction Coconut Cider Occit obsahuje 17 aminokyselín a vitamínov a minerálov, ktoré ocot z bežnej kokosovej vody nemôže ponúknuť! Coco Junction Jablčný ocot má nízky glykemický index (35). Má autentickú chuť čerstvého kokosového nektáru so správnou rovnováhou jemnej kyslosti a ovocnej sladkosti

***

Čerstvá šťava z kokosového stromu sa môže zdať nepravdepodobným zdrojom jablčného octu, ale hej, dobré veci pochádzajú z prekvapujúcich miest. Coco Junction Jablčný ocot má 17 aminokyselín a antioxidačné vlastnosti, vďaka čomu je dobrý pre srdce a ideálny pre ľudí, ktorí sa snažia regulovať hmotnosť.

Náš jablčný ocot je vytlačený z organických kokosových čistiek na Filipínach, kde sú najlepšie vyvážené kokosové palmy na svete od roku 1840. Jeho exotickú pikantnosť zmierňuje čerstvá ovocná sladkosť čerstvej kokosovej vody.

Či už ako šalátový dresing, maslová omáčka pri ďalšej grilovačke alebo ako jedna z ingrediencií na varenie, pridajte si do jedla kokteil s kokosovým jablčným octom.

NÁVOD NA POUŽITIE: Používa sa na prípravu omáčok, šalátových dresingov alebo dipov, ktoré sa pridávajú do jedla. Alebo vezmite 1-2 polievkové lyžice vody na prirodzené čistenie tela (ako alternatíva k jablčnému octu).

PRÍSADA: Organická kokosová miazga

SKLADOVANIE: Skladujte na chladnom a suchom mieste.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.