WELCOME SUMMER
-35%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Objavte funkčnosť a odolnosť Klausberg KB-7015, štvorcovej 3,0L pískacej kanvice vyrobenej z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Táto kanvica je navrhnutá tak, aby vyhovovala estetike aj výkonu, a je ideálnou voľbou pre kuchyne, ktoré si cenia formu a funkciu.

Naša kanvica, navrhnutá s ohľadom na kompatibilitu, je vhodná pre všetky zdroje varenia, čo z nej robí všestranného kuchynského spoločníka. Či už je váš zdroj tepla plynový, elektrický, indukčný alebo keramický, kanvica Klausberg je navrhnutá tak, aby fungovala efektívne.

Kanvica vybavená funkciou pískania vydáva pri varení jasný signál a dodáva vášmu zážitku z varenia vrstvu bezpečnosti a pohodlia. Táto akustická funkcia zaisťuje, že sa môžete sústrediť na iné úlohy, zatiaľ čo sa vaša voda ohrieva.

Štvorcový tvar je nielen esteticky jedinečný, ale uľahčuje aj jednoduché používanie. Jeho dizajn je určený na to, aby poskytoval vizuálnu príťažlivosť a praktickosť a zakaždým zabezpečil pohodlný zážitok z nalievania.

Táto kanvica je ideálna pre veľkoobchod a ponúka veľkorysú kapacitu 3,0 litra, ktorá je ideálna na servírovanie viacerých šálok vašich obľúbených nápojov. Je to skvelá voľba pre maloobchodníkov, ktorí chcú svojim zákazníkom ponúkať kvalitný kuchynský riad.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.