FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
17 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Dva jednoduché kroky na zvýšenie počtu pozitívnych recenzií

Dva jednoduché kroky na zvýšenie počtu pozitívnych recenzií

Je všeobecne známou skutočnosťou, že ľudia častejšie zdieľajú negatívne názory online. Keď je všetko v poriadku, zákazník alebo dodávateľ jednoducho mlčí, za predpokladu, že v zásade nie je o čom informovať ostatných. Ak sa však niečo pokazí, recenzie sa píšu samé.

Všade tam, kde názory môžu mať rozhodujúci vplyv na vývoj predaja, stojí za to povzbudiť spokojných zákazníkov k zverejneniu hodnotenia pre svoju firmu.

Ako na to?

Začnite sa pýtať.

Najjednoduchšie riešenie je niekedy najlepšie. Ak ste doteraz nemali vo zvyku pýtať sa svojich dodávateľov alebo zákazníkov o napísanie hodnotenia, jednoducho začnite. Mnoho ľudí o Vás napíše pár vrúcnych slov, ak prevezmete iniciatívu a požiadate ich.

Ponúknite darček.

Musí to byť gesto vďačnosti za úspešný obchod a zasvätený čas. Môže to byť zľava na ďalšiu objednávku alebo poskytnutie niekoľko ďalších kusov, ktoré si kupujúci často objednávajú. Takéto gestá sú naozaj dobre prijaté, potvrdzujú, že si naozaj vážite a počítate s názormi svojich dodávateľov.

 

Zo skúsenosti na stránke Merkandi je jasne vidieť, že spätná väzba má významný vplyv na rozhodnutia kupujúcich. Nezabudnite teda na tento elemnt služby a pokúste sa získať pozitívne komentáre od spokojných dodávateľov - určite sa to vyplatí pre ďalšie úspešné obchody.

Autor:
Merkandi - Velkoobchodní Platforma B2B

Merkandi - Velkoobchodní Platforma B2B

Merkandi je mezinárodní velkoobchodní platforma nabízející zboží z pravidelného prodeje a také zboží z konkurzních řízení, zlikvidovaných prodejen, nadnormativních skladových a výrobních zásob, vrátek od zákazníků, atd.

Predchádzajúci záznam Ďalší záznam
NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.