APRIL SAVINGS
-40%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

COVID-19: Vplyvy na veľkoobchod a poradenstvo od Merkandi

COVID-19, známa tiež ako koronavírusy, je v súčasnej dobe jedným z najväčších prekvapení roka a vedie k významným poklesom zisku v mnohých spoločnostiach, a v niektorých odvetviach dokonca k prepúšťaniu. Negatívne účinky pandémie sú veľmi ekonomicky prejaví. Ako sa COVID-19 epidémie ovplyvnila celkové veľkoobchodné?

Situácia je chaotická a to ako na internete a v televízii. Médiá sú prekonávať seba prezentovať často divergentné informácie. Kým vírus sám je smrteľný a mal by nemali byť podceňované, sklady uzávery a problémy s dodaním sú skôr marginálne. Celá záležitosť sa zdá byť v stabilnej a neprerušené situáciu. Budeme sa snažiť prezentovať celú situáciu v odpovede na často kladené otázky.

Ako sa svetovým veľkoobchod aktuálne vyzerá?

Obmedzenia uvalené vlády väčšiny krajín sveta a rozhodnutie niektorých spoločností môžu ovplyvniť rôznymi spôsobmi dva základné aspekty:

doprava

Situácia dopravy je v súčasnej dobe bez zmeny. Napriek obmedzeniam uloženým rôznych krajín, medzinárodná preprava prebieha štandardným spôsobom. Jediná nevýhoda môže byť predĺžené dodacie lehoty z dôvodu hraničných kontrol, ale to sú len drobné meškanie, a nie nemožnosť dokončenia objednávky. Neexistuje teda žiadny dôvod na obavy, pokiaľ ide o medzinárodné nákladnej dopravy.

obchod

V mnohých krajinách, ktoré tieto obmedzenia bola zavedená v rôznych oblastiach obchodu a priemyslu. Nákupných centier, kaviarne, obchody s oblečením a inej spoločnosti nepracujú alebo pracujú v obmedzenom rozsahu. Malo by to byť postarané? Podľa nášho názoru nie, pretože len v niekoľkých odvetviach boli ovplyvnené, zatiaľ čo zvyšok pracuje bez problémov, a niektoré dokonca majú rekordné predaje. Okrem toho sme v procese zdvíhanie niektorej z nich, čo nás privádza bližšie k návratu do normálu.
Vo väčšine prípadov, veľkoobchodníci fungovať normálne, aj keď samozrejme to závisí do značnej miery na odvetvia, v ktorom pôsobí. Odevné veľkoobchodníci majú menej zákaziek v dôsledku obchodov uzávery, ale stále fungujú. Z tohto dôvodu nie je potrebné sa obávať.


Merkandi tím a zákaznícky servis

Tím Merkandi praktizuje práce na diaľku po dobu 5 rokov. Máme potrebné zariadenia, nástroje a znalosti, vďaka ktorým sme schopní poskytovať služby na najvyššej úrovni, bez akýchkoľvek ťažkostí. V súčasnej situácii, celý náš tím pracuje na diaľku a vďaka našej odbornosti v tomto ohľade táto zmena zostáva prakticky nepostrehnuteľný pre našich zákazníkov. Náš zákaznícky servis Office funguje normálne od pondelka do piatku od 7:30 do 15:30 na všetkých dostupných kontaktných kanálov - Skype, telefón, live chate a e-mailov. Pozývame vás na nás obrátiť.

Je to ten správny čas investovať?

V súčasnej situácii je mnoho firiem vzdať svoje investície kvôli strachu o budúcnosť. To je čiastočne pochopiteľné, pretože nie je potreba zhromaždiť tovar v uzavretom obchode. Avšak, to je ten správny čas investovať hneď z niekoľkých dôvodov:

  • Veľkoobchod vždy reagovať v predstihu. V prípade, že obmedzenie v danej krajine bude zoznam obmedzení v mesiaci sa obchoduje musí objednať tovar dnes.
  • Pozorovali sme, že mnoho veľkoobchodníci už podarilo prispôsobiť sa rýchlym zmenám. Majú rozšíril svoju ponuku o prvé produkty pomoc, ako sú rukavice, masky, dezinfekčné gély a ďalších ochranných prípravkov. Týmto spôsobom majú znížiť na minimum negatívne dopady súčasnej situácii spôsobenej COVID-19, a niektorí z nich dokonca dosiahla rekordnú predajné výsledky.
  • Aj keď niektoré obchody boli zatvorené a ľudia boli zakázaní opustiť svoje domovy, veľkoobchodné priemysel stále existuje. Počet objednávok sa výrazne zvýšil, zabezpečenie kontinuity a stability pre podnikateľov.

Aké zmeny pandémie na veľkoobchodnej priemyslu prinesie?

Hlavný dôraz je tu kladený na meniace sa postoje ľudí k súčasnej situácii. Úspory budú predstavovať významný pilier pre rodiny a podniky. To znamená, že aj potom, čo bola zrušená všetky obmedzenia, online nakupovanie bude aj naďalej teraz najväčší záujem. Z tohto dôvodu, podľa nášho názoru, to je on-line predaj, ktoré sú v súčasnej dobe najlepší smer vývoja pre spoločnosti zaoberajúce sa veľkoobchodom aj maloobchodom.
Druhou dôležitou zmenou spoločenského života, je prístup k hygiene, ktorá sa stala ešte dôležitejšie v súčasnej situácii. To je dôvod, prečo produkty súvisiace s ním dosiahnuť rekordných predajov. Po pandémie, bude dopyt klesať, ale predpokladá sa, že hygiena a osobné ochranné tovar bude aj naďalej vo vysokej dopyte. Rozšírenie sortiment výrobkov patria také výrobky môžu mať veľmi pozitívne účinky. Treba mať na pamäti, však, že akonáhle sa trh bude veľmi nasýtený s nimi, preto odporúčame umiernené a rozumné investície.

Je to dobrý moment pre vytvorenie účtu na Merkandi?

Myslíme si, že to je, pretože:

  • Účet na Merkandi je platná po dobu 12 mesiacov, a Merkandi zaväzuje začať počítať doby jej platnosti od konca pandémie. Stačí nás kontaktovať na predĺženie platnosti konta.
  • Súčasná situácia je ten správny čas pre nové investície. To sa týka ako vyhľadávanie nových obchodných príležitostí a nákup tovaru za nižšie ceny. Súčasná situácia zvýhodňuje rokovaní o cenách.

Zhrnúť

Hoci pandémie výrazne rozšíril v niektorých krajinách, to máme pod kontrolou, v tomto okamihu. Vlády ponúkajú financovanie, mnohé krajiny už dosiahli, alebo dokonca prešiel vrchole epidémie a obmedzenia kladené sú zrušená. Aj keď sa celá situácia sa určite zmení náš každodenný život, bude veľkoobchod zostávajú rovnaké. Preto aj napriek drobné nepríjemnosti, väčšina skladov a veľkoobchodníci fungovať a bude aj naďalej fungovať bez zmien. Preto odporúčame, aby ste vykonávať transakcie, hľadať nové obchodné príležitosti a rozvíjať svoje veľkoobchodné podnikanie. Dovtedy sa budeme snažiť, aby vás informoval o aktuálnej situácii v celom odvetví. Prajeme Vám veľa zdravia, Merkandi tímu.

Autor:
Merkandi - Velkoobchodní Platforma B2B

Merkandi - Velkoobchodní Platforma B2B

Merkandi je mezinárodní velkoobchodní platforma nabízející zboží z pravidelného prodeje a také zboží z konkurzních řízení, zlikvidovaných prodejen, nadnormativních skladových a výrobních zásob, vrátek od zákazníků, atd.

Predchádzajúci záznam
NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.