APRIL SAVINGS
-40%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Automatizované podnikanie

Automatizované podnikanie

Pri podnikaní by ste mali venovať pozornosť stále rýchlejšiemu technologickému pokroku vo svete. Zefektívnenie obchodných činností firmy môže priniesť prekvapivé výsledky, a tak nám umožní dostať sa pred rad tisíc spoločností.

Automatizácia je cesta k úspechu

Jedným z hlavných prvkov, ktoré nám umožnia dosiahnuť úspech v odvetí e-commerce, je automatizácia všetkých činností. Toto riešenie nielenže umožní zákazníkovi poskytovať najlepšie a pohodlnejšie služby, ale tiež zaistí bezpečnosť v podniku. Automatizácia práce je činnosť, ktorú zavádza čoraz viac spoločností nielen globálnych a veľkých, ale aj tých miestnych a oveľa menších. Ak chcete automatizovať svoje podnikanie, nemusíte okamžite meniť štruktúru práce a služieb. Systematické a postupné vylepšenia určite prinesú rovnaký účinok a navyše Vám umožnia ušetriť určité úspory - prostriedky uložené z jednej automatizovanej operácie sa môžu použiť na ďalšie opatrenia, ktoré ako prvé, budú mať za následok lavínu úspor.

ERP systém vs systém WMS

Najobľúbenejšie systémy automatizácie práce v odvetí e-commerce sú tie, ktoré sa týkajú s uskladnovaním a kompletovaním balíkov. Bližšie sú známe ako systémy ERP (ang. Enterprise Resource Planning) a WMS (ang. Warehouse Management System). V prvom prípade sa rozhodujeme pre rozsiahlejší systém, ktorý sa zameriava na celkové riadenie podniku, zatiaľ čo druhý je zodpovedný za kontrolu situácie v halách a skladoch. Systém ERP nám umožní stály prístup k informáciám, ako napríklad: koľko máme zostávajúcich zásob, kde sú dodávky, aká je finančná situácia, ktoré majú pomôcť pri rozhodovaní o objednávaní výroby alebo iných činnostiach. Druhý z populárnych systémov WMS poskytne informácie potrebné na lokalizáciu výrobkov v sklade alebo na kontrolu dodávky s ohľadom na objednávku.

Automatizácia a robotizácia

Čoraz častejšou metódou automatizácie v mnohých spoločnostiach je používanie dronov alebo robotov, ktoré nahrádzajú ľudskú prácu. Táto činnosť priamo súvisí s rýchlejším technologickým pokrokom, ktorý umožňuje vytvorenie robota zodpovedného za všetky druhy práce, ktoré by si vyžadovali veľké ľudské zdroje.

Autor:
Merkandi - Velkoobchodní Platforma B2B

Merkandi - Velkoobchodní Platforma B2B

Merkandi je mezinárodní velkoobchodní platforma nabízející zboží z pravidelného prodeje a také zboží z konkurzních řízení, zlikvidovaných prodejen, nadnormativních skladových a výrobních zásob, vrátek od zákazníků, atd.

Predchádzajúci záznam Ďalší záznam
NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.